PANATHINAIKOS: PLEASURE,PRIDE & OXYGEN

O Φρέντο Καπουτσίνο, ο Φρέντο Εσπρέσσο

και guests αρθρογραφούν, αναλύουν, σχολιάζουν
για τον Παναθηναϊκό μας (και όχι μόνο)



LIKES

Powered by Balleto.gr

12 Σεπτεμβρίου 2010

OΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ & ΜΕΛΛΟΝ by....Freddo Cappuccino

Χτες το βράδυ μετά το ματς, οπότε και έσκουζαν κλαίγοντας στα ραδιόφωνα ο Μαριδάκης και οι αντικειμενικοί δημοσιογράφοι (που πληρώνουμε όλοι μας) στην ερασπορ και σε άλλα ραδιόφωνα ή sites, ήμουνα απόλυτα κατασταλαγμένος για το τι αισθάνομαι σχετικά με ένα αμφισβητούμενο πέναλτυ που κέρδισε η ομάδα μου.
Και πιστέψτε με, δεν ευθύνεται το ότι τα συνεχόμενα και ακατάπαυστα κλάματα μου γιναν συνήθεια τελευταία,λόγω της νεογέννητης κόρης μου. Κάθε άλλο. 
Το δηλητήριο που έπινα τα τελευταία δεκατέσσερα χρόνια κάθε Κυριακή βράδυ, δεν έχει φύγει με τίποτα ακόμη από τον οργανισμό μου. Και θα αργήσει να αποβληθεί για αρκετό καιρό ακόμη.
Απορώ λοιπόν με τις Παναθηναϊκάρες, τους πάντα ηθικούς και τους πάντα ενάρετους που δε θέλουν λένε να κερδίζουν έτσι.
Ρε άντε να χαθείτε! Αντί να καθόμαστε να απολογούμαστε ότι δεν είμαστε  κάφροι που γουστάρουμε που κερδίσαμε χτες το βράδυ, να μας αποδείξετε εσείς νούμερα ότι είστε Παναθηναϊκοί. Σε περίπτωση που έχετε φυράνει από το πολύ Farmville και το πολύ τσατ -για να μιλήσω και στη γλώσσα σας-, πηγαίντε και κάντε καμιά αναβάθμιση στη μνήμη του εγκεφάλου σας, γιατί δεν πάτε καλά. Τα ξεχάσατε όλα? Και νομιμοποιείτε εσείς με τη στάση σας το Βαγγέλα να μιλάει έτσι, που απ΄ ότι φαίνεται δεν την παλεύει κάστανο από το πολύ...ούζο?
Δε μιλάω για ρεβανσισμό ή για αντίποινα, όμως και η φαιδρότητα έχει τα όριά της.
Όλα  τα παρελκόμενα του  χτεςβράδυ μου θύμιζαν την ταινία που έπαιζε ο Ηλιόπουλος, ο Ντούζος και ο Παπαγιαννόπουλος.
"Φωνάζει ο κλέφτης" λεγόταν και για όσους δεν την έχουν δει ή δε θυμούνται, ήταν αυτή  που ο Ντούζος ωρυόταν και έσκουζε ότι είναι αδικημένος μα στην ουσία ήταν απίστευτος ψεύτης. Κατηγορούσε τους αθώους ότι κλέβουν και ο ίδιος είχε καταχραστεί περιουσίες.
"Όξω οι κλέφτεεεεεεεεεςςςςςςς, όξω η λωποδύτεεεεεες, η χαρακτηριστική ατάκα του Ντίνου Ηλιόπουλου που δεν πίστευε σε αυτά που άκουγε και έβλεπε. Δε μπορούσε να αντέξει το μάθημα ηθικής από τον πλέον ανήθικο άνθρωπο και έπινε....έπινε ...έπινε για να μπορέσει να βρει τη δύναμη να πει την αλήθεια.
http://www.youtube.com/watch?v=VjLrLt5LOLs&feature=related
Εμείς δε χρειάζεται να πιούμε, παιδιά, για να δούμε κατάφατσα την αλήθεια και να έχουμε το θάρρος να την διατρανώσουμε.
Έχουμε σώας τα φρένας ακόμη και θυμόμαστε. Αλλά και να μη θυμόμασταν...τα κατορθώματα της παράγκας τους δεν τα χωράει ούτε ο server του youtube.
Κάντε το εξής εμβόλιο (για να αντέξετε στην ίωση που έχουν εξαπολύσει οι αντικειμενικοί, οι "κόκκινοι", οι ηθικοί "πράσινοι"):
Κλείστε τα μάτια.
Σκεφτείτε ότι ένα χρόνο έμειναν χωρίς πρωτάθλημα και  τα χουν κάνει ίσωμα προκαταβολικά.
Θυμηθείτε τον Πουρουπουπου στην αθλητική Κυριακή να μιλάει για την ψυχή του πρωταθλητή Ολυμπιακού που δε λυγάει ποτέ και τα πέτσινα και τα στημένα να περνάνε στο ντούκου.
Θυμηθείτε το ..."ο ολυμπιακός και το αιγάλω να κερδίζουν..." και σκεφτείτε ότι κανείς εισαγγελέας και καμιά δικαιοσύνη δεν επιλήφθηκε ποτέ του σκανδάλου.
Θυμηθείτε ακόμη και πριν λίγους μήνες τον κυρ-Σάββα να μιλαει για φυσούνες και διάφορα άλλα σκανδαλώδη και να μην ανοίγει μύτη από δημοσιογράφο.
Σκεφτείτε τη Ριζούπολη και τους πρωτεργάτες της που βρήκαν μόνιμη θέση στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Θυμηθείτε τους βιασμούς στην Πάτρα, στα Γιάννενα, στη Νίκαια, στον Κορυδαλλό και σε άλλα τόσα γήπεδα.
Θυμηθείτε ότι είδατε τον Παναθηναϊκό να γίνεται Τζανετάκος μπροστά σε κάθε μικροομαδούλα.
Θυμηθείτε τις διαμορφώσεις αποτελεσμάτων και τις μαγικές εικόνες αγώνων που παίζαμε μονότερμα.
Θυμηθείτε το λόγο που δεν παίξαμε τελικό Ουέφα (τότε με την Πόρτο).
Θυμηθείτε ότι αρρώστησαν τον κακομοίρη τον Κυράστα.
Θυμηθείτε πόσο σας προκαλούσαν οι δηλώσεις του Γεωργάτου, του Αλεξανδρή, του Τζόρτζεβιτς και του Γιαννακόπουλου που βουτούσαν και έλεγαν: .."πεντακάθαρο...."
Και επειδή οι γαύροι εσχάτως το παίζουν και Ρομπέν των Δασών άλλων ομάδων, θυμηθείτε και τα πρώταθλήματα που κλάπηκαν και από την ΑΕΚ στα χαρτιά και όχι μόνο...
Αναλογιστείτε ότι οι αδικίες της παράγκας (σε εβδομαδιαία βάση) πλημμύριζαν το μυαλό και την ψυχή σας τόσο πολύ που τσακωνόσασταν χωρίς λόγο με τη γκόμενά σας, με την οικογένειά σας και με τους κολλητούς σας. Τι έφταιγαν όλοι αυτοί ρε μάγκες? Τι χρώσταγαν μου λέτε?
Το ήπιαμε όλο το δηλητήριο μέχρι τον πάτο αδέρφια.
Η ανύπαρκτη προστασία της ομάδας είναι μια από τις άπειρες αιτίες που αγωνιζόμασταν να φύγει η οικογένεια Βαρδινογιάννη απο τον Παναθηναϊκό. Σας διέφυγε και αυτό?

Με αγάπη
Φρέντο Καπουτσίνο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου