PANATHINAIKOS: PLEASURE,PRIDE & OXYGEN

O Φρέντο Καπουτσίνο, ο Φρέντο Εσπρέσσο

και guests αρθρογραφούν, αναλύουν, σχολιάζουν
για τον Παναθηναϊκό μας (και όχι μόνο)



LIKES

Powered by Balleto.gr

16 Σεπτεμβρίου 2010

ON TARGET...BY PIER FRAPPE

Χαιρετώ!

     Όταν βρεθείς μπροστά στο στόμα του πεινασμένου καρχαρία όπως και αν προσπαθήσεις να αντιδράσεις το ίδιο τέλος θα έχεις. Θα πονέσεις… Ειλικρινά δεν ξέρω αν έχει κανείς διαφορετική άποψη. Αναφέρομαι στο προχθεσινό ματς με τους εξωγήινους καταλανούς! Έτσι λοιπόν ο Παναθηναϊκός διάλεξε τον εύκολο, αλλά και λίγο οδυνηρό για το ευρωπαϊκό του προφίλ, τρόπο να μη ματώσει σε ένα παιχνίδι που ουσιαστικά μετά το Σαββατιάτικο στραπάτσο της Μπάρτσα ήταν εξ’ ορισμού χαμένο. Γιατί ειλικρινά δεν ξέρω αν αναθάρρησε κανείς επειδή κοιμήθηκε ο Θεός και η Χέρκουλες πέρασε με clean sheet από το Camp Nou. Ήταν ένα αποτέλεσμα πολύ κακό για μας και το γνωρίζαμε από την αρχή και επιτρέψτε μου να μην ασχοληθώ με το τι θα άλλαζε αν ο Λέτο και ο Κατσουράνης κατέβαιναν να παίξουν μπάλα και δεν έμεναν στην Αθήνα, ή το τι θα γινόταν αν η φυσική μας κατάσταση ήταν στα περσινά επίπεδα (έλα ρε Έμπεν γαμώ την τρέλα μου). Όλα αυτά δεν έχουν πλέον καμία σημασία. Το κεφάλαιο αυτό έκλεισε για μας, πέρασε η καταιγίδα, ας δούμε στο τέλος τι θα κάνουν και οι άλλοι εκεί μέσα.
     Μάγκες πέρα από οποιεσδήποτε προσωπικές απόψεις πρέπει όλοι να συμφωνήσουμε σε κάτι κοινό. Ο αγωνιστικός γολγοθάς που μας περιμένει μέχρι τα Χριστούγεννα, δεν αφήνει πολλά περιθώρια για γκρίνιες και επιπόλαιες κριτικές. Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος και επιβάλλεται να στηρίξουμε την ομάδα με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα συνεχόμενα παιχνίδια και να παραμείνει εντός στόχων.
Ευθύς εξαρχής το επερχόμενο ματς στην Καβάλα θεωρώ πως είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να υπενθυμίσουμε σε όλους αυτούς που ψάχνουν ευκαιρία να κάνουν χαβαλέ μαζί μας, από τον καναπέ πάντα, ότι και το φετινό πρωτάθλημα θα είναι εύκολη υπόθεση για μας και ότι εντός συνόρων δεν έχουμε αντίπαλο. Είναι άλλωστε ευκαιρία για μας να απαντήσουμε στον περσινό τσαμπουκά που μας πούλησαν οι ψαροκασέλες. Θυμίζω: πρώτο παιχνίδι στην Καβάλα 2-2 με ισοφάριση του Σισσέ στο 95, δεύτερο στο ΟΑΚΑ καθαρή ήττα 0-2!!! Σε περίπτωση νίκης έχουμε υπερκαλύψει τη γκέλα με την Ξάνθη και είμαστε on target. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι από τον Άρη δεν πρόκειται να περάσει κανείς όχι με ένα, αλλά ούτε με 2 πέτσινα πέναλτι υπέρ του!


Υ.Γ. 1  Μαγκιά του Νιόπλια που κράτησε στον αγώνα το Λέτο μέχρι το 82. Αυτούς τους παίχτες πρέπει να τους στηρίζεις, έστω και αν μιλάμε για τη χειρότερη εμφάνιση του Αργεντίνου από τη στιγμή που έγινε πράσινος.

Υ.Γ. 2  Τι να πει κανείς για τον Τζόρβα… Μήπως πρέπει να είμαστε και λίγο χαρούμενοι που έχουμε τον μακράν καλύτερο Έλληνα τερματοφύλακα?

Υ.Γ. 3  Οι λαγοί ξεσάλωσαν… Χοροπήδαγαν στους λιωμένους τους καναπέδες την Τρίτη το βράδυ… Μάλλον ακόμα δεν έχουν συλλάβει το ντροπιαστικό έπος που γράψανε στην ποδοσφαιρική τους ιστορία χάνοντας 7-0 από ιταλική ομάδα!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου