PANATHINAIKOS: PLEASURE,PRIDE & OXYGEN

O Φρέντο Καπουτσίνο, ο Φρέντο Εσπρέσσο

και guests αρθρογραφούν, αναλύουν, σχολιάζουν
για τον Παναθηναϊκό μας (και όχι μόνο)



LIKES

Powered by Balleto.gr

13 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ (ΕΛΛΗΝΙΚΟ) ΚΛΑΜΠ....by Freddo Cappuccino

Το ματς του Παναθηναίκού με τη Μπάρτσα προσφέρεται για ασφαλή προγνωστικά.
Όταν κοντράρεσαι με οκτώ παγκόσμιους πρωταθλητές και τον Μέσι, ακόμη και αν λέγεσαι Panathinaikos το πιο πιθανό αποτέλεσμα είναι η ήττα.
Επειδή λατρεύουμε τον Παναθηναϊκό, όσο περνούν οι μέρες λαχταράμε όλο και πιο πολύ να τον δούμε στο ιστορικό αυτό γήπεδο. Ταυτόχρονα ξυπνάνε οι αναμνήσεις μιας επικής –και ατυχής ως προς το αποτέλεσμα- εμφάνισης το 2002, οπότε και τα Slipad για την ακράτεια ξεπούλησαν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης εντός του Καμπ Νου και στα πέριξ του…Πασαλιμανιού. (βλ. βίντεο)


Η ανυπομονησία για το αυριανό ματς, γεννάει τα….: «….λες να?»
Το «λες να χάσουμε δύσκολα?» μετατρέπεται ώρα με ώρα σε: «…λες να πάρουμε καμιά τυχερή ισοπαλία?». Κατόπιν φαντασιωνόμαστε την άνετη ισοπαλία και ύστερα λέμε: «…λες να γίνει κανά θαύμα με νίκη?»
Η ιστορία είναι γεμάτη Δαυίδ και Γολιάθ ας μην το πάμε εκεί όμως που μας συμφέρει.
Χωρίς να θέλω να ρίξω το ηθικό κανενός και κυριολεκτώντας, ήθελα να πω σε όλους μας, να ευχαριστηθούμε το ματς με το συγκεκριμένο αντίπαλο και είμαι σίγουρος ότι η ευρωπαϊκή αύρα της ομάδας μας, θα μας δώσει πάλι αφορμή για να πανηγυρίσουμε οποιοδήποτε αποτέλεσμα και αν έρθει. Και την Τετάρτη θα περπατάμε περήφανοι όπως μετά από κάθε (σχεδόν) ευρωπαϊκό μας παιχνίδι.
Πάντως, έχοντας πάει με τους κολλητούς μου Freddo Cappuccino και Pier Frappe, εκτός έδρας στα ευρωπαϊκά ματς με Ίντερ και Ρόμα, πιστεύω ότι ελάχιστες έδρες παγκοσμίως μπορούν να τρομάξουν τον Παναθηναϊκό. Εδώ λοιπόν δεν ξέρουμε τι ισορροπία εν τέλει θα επικρτήσει, αφού το Κάμπ Νου είναι μια από αυτές.Όπως και το Όλντ Τράφορντ.
Από την άλλη πλευρά, αν πάρετε και διαβάσετε ενδεκάδες ομάδων μας που πήραν μεγάλα εντός ή εκτός έδρας αποτελέσματα στην Ευρώπη, θα διαπιστώσετε ότι έπαιζαν παίχτες που δεν το βάζει καν ο νους σας και θα τσιμπιέστε. Με αυτή τη λογική όλα γίνονται .....
Καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό.
Καλό ξεμπέρδεμα στην Μπαρτσελόνα αν δε μας σεβαστεί και μας υποτιμήσει.
Η Μπαρτσελόνα δεν είναι απλά ένα κλαμπ...όμως και ο Παναθηναϊκός δεν είναι απλά ένα ελληνικό κλαμπ.....

Με Αγάπη
Φρέντο Καπουτσίνο

Υ.Γ1: Δεν είναι ηττοπαθές το άρθρο. Είναι ρεαλιστικό νομίζω. Απλά σκεφτείτε πόση έπαρση έχουμε και ότι βλέπουμε σαν κουνούπι, οποιαδήποτε μεσαίου προς υψηλού βεληνεκούς ευρωπαϊκή ομάδα που έρχεται ως αντίπαλος στο μπάσκετ στο ΟΑΚΑ.

Υ.Γ2: Χάθηκε να χει ο Πρόεδρος της Μπάρτσα κάνα γιο οξύθυμο και κακομαθημένο που να χαστουκιστεί με το Μέσι το Σάββατο μετά την ήττα από τη Χέρκουλες και να τους πει στα αποδυτήρια «Πετάξτε τις φανέλες και φύγετε από δώ»?

Υ.Γ3: Αν πάρουμε κανά αποτέλεσμα στο Καμπ Νου, πού θα βρει ο Μαριδάκης ομάδα ευρωπαϊκή μεσοβδόμαδα κα άρον άρον για να κάνει φιλικό-φιέστα για να ξεχαστούν οι πονεμένοι γαύροι?

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου