PANATHINAIKOS: PLEASURE,PRIDE & OXYGEN

O Φρέντο Καπουτσίνο, ο Φρέντο Εσπρέσσο

και guests αρθρογραφούν, αναλύουν, σχολιάζουν
για τον Παναθηναϊκό μας (και όχι μόνο)



LIKES

Powered by Balleto.gr

7 Σεπτεμβρίου 2010

GAME OVER...by Freddo Espresso

Γεια χαρά


Με αφορμή την χθεσινή μέρα επιτέλους αποφάσισα και εγώ να γράψω κάτι. Όχι το προφανές, το πόσο ιστορική μέρα ήταν η χθεσινή, το πόσο χαρούμενος και δικαιωμένος μπορεί να αισθάνομαι, αλλά τις αντιδράσεις της απέναντι πλευράς.

Ήμουν σίγουρος χθες το μεσημέρι, πως δεν γίνεται αυτή η ιστορική μέρα να τελειώσει έτσι τόσο απλά, διαβάζοντας καμιά δεκαριά άρθρα στους γνωστούς ιστιοτόπους στο διαδίκτυο και απλά περιμένοντας να έρθει η πολυπόθητη τετάρτη. Είχα δίκιο. Υπήρχε το κερασάκι. Ναι, αυτό το ωραίο κόκκινο κερασάκι που όταν είναι καλό σου απογειώνει την γεύση του κυρίως γλυκού.

Κατά τις 10 το βράδυ καθήμενος μπροστά στον υπολογιστή, αποφάσισα να ακούσω λίγο ιντερνετικο ραδιόφωνο για να δω τον αντίκτυπο των πρωινών εξελίξεων. Μεγάλη είδηση στον σπορ φμ, Κώστας Γκοντζος στις 12…..αυτο είναι λέω γίναμε.

Σαν τρελός περίμενα να περάσει η ώρα να ακούσω μόνο την φωνή του. Ν ακούσω το τρόμο και τον φόβο για την επομένη ημέρα. Αυτά που ακλούθησαν δεν είναι πρωτόγνωρα αλλά τα συνηθισμένα στις εκπομπές Γκοντζου. Στημένα τηλέφωνα, επιλογή μηνυμάτων, άσπρο μαύρο, και αποθέωση του αφεντικού του. Η μόνη διαφορά, η μεγάλη διαφορά ήταν πως χθες το αφεντικό του του είπε το πολυαγαπημένο του GAME OVER Κωστάκη…

Η άτιμη η ζωή σε φέρνει πάντα τούμπα. Όταν είσαι πάνω και κοιτάς υπεροπτικά τους κάτω σου, δεν θα αργήσει η ώρα που θα βρεθείς πνιγμένος στα σκατα…

Και λέω εγώ:

1.Τζιγκερ αντί να πάρεις 20 μύρια έφτασες να δωρίζεις τις μετοχές σου..

2.Τουλουμπα έκραζες, έκραζες και τώρα σε περιμένει το ταμείο του ΟΑΕΔ.

3.Ρε Παυλαρα τώρα η ΒΙΑΝΕΞ έχει πολύ δουλειά και δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς με την ΠΑΝΑΘΑ μας…. αλλά πριν μερικά χρόνια ήταν ωραία όταν φώναζαν 20.000 κόσμος Παύλο θεέ πάρε την ΠΑΕ???

4.Εσεις που μας κράζατε στο ματς με την ΤΖΕΝΟΑ τώρα πανηγυρίζετε ε???

5.Που να φανταζόταν πριν κάνα 2 χρόνια ο Βγενο πως αντί να πάρει την ΠΑΕ με συνεχείς αυξήσεις κεφαλαίου, τελικά θα του την χάριζαν.

6.Σας γαμούσε ο Πατέρας και από την Τετάρτη έχουμε νέο κύκλο ακατάλληλων επεισοδίων

Δεν πειράζει αδέλφια όλα θα μείνουν στο παρελθόν και από εδω και πέρα θα ασχολούμαστε μόνο με την αγάπη μας τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ μας.

UNITED WE STAND

1 σχόλια:

13fans είπε...

Kαλως σας βρηκα!!!
Μεσω panathinaikos-press και χαιρομαι που βρισκω αλλο ενα ευχαριστο και Παναθηναικο blog!!
Kαλες αναρτησεις με μονο νικες για τον Συλλογο μας!!
UNITED WE STAND!!

Δημοσίευση σχολίου