PANATHINAIKOS: PLEASURE,PRIDE & OXYGEN

O Φρέντο Καπουτσίνο, ο Φρέντο Εσπρέσσο

και guests αρθρογραφούν, αναλύουν, σχολιάζουν
για τον Παναθηναϊκό μας (και όχι μόνο)



LIKES

Powered by Balleto.gr

12 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ BACKUP…by Pier Le Frappe

Hello!


Nαι μάγκες! Αυτές ήταν πραγματικές ΔΗΛΩΣΕΙΣ ενός σοβαρού προέδρου! Μπορώ πλέον να το πω με σιγουριά, μετά από τα τόσα βλέφαρα που έριξα σε αυτό το μυθικό ομολογουμένως βίντεο! Ποιο βίντεο???
Μα ασφαλώς το χθεσινοβραδινό του κ. Μαρινάκι μετά το ματς με το Χάρι(λάουουουου). Τι οργή ήταν αυτή!!! Τι ξέσπασμα Θεέ μου… Μύθος… Πείτε μου σας παρακαλώ κάποιος-α αν έχει ποτέ ξαναδεί κάτι αντίστοιχο από οποιονδήποτε παράγοντα, οποιουδήποτε ποδοσφαιρικού συλλόγου, σε έναρξη πρωταθλήματος… Ρε με το καλημέρα? Ούτε τα προσχήματα ρε? Τόσο πολύ έχετε χεστεί πάνω σας??? Εύχομαι να πνιγείτε στα σκατά σας πουσταράδες!!!!!!!!!!!!!!!
Ο Νικόλας Πατέρας είναι εδώ παίδες και θα τους γλεντάει πλέον για όσο γουστάρει, αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και χθες. Βέβαια δε χρειαστήκαμε το χθεσινό διπλό για να το καταλάβουμε, απλά μια υπενθύμιση μας έκανε ο πρόεδρος, ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΙΑΡΗΣ!!! Το λέω για όλους τους υγιώς σκεπτόμενους ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ που μόνο και το ξαναλέω ΜΟΝΟ περήφανοι μπορούμε να είμαστε για το τεράστιας σημασίας πέρασμα της ομάδας από το Βικελίδης. Γιατί δε θέλει κόπο, τρόπο θέλει το ρημάδι… Οι παμμέγιστοι αυτοκράτορες-λαμόγια Τζόρτζεβιτς, Γεωργάτος και ΣΙΑ ΟΕ, συν Θεού αρχι-λαμόγιου Κόκκαλη βέβαια, αυτό προσπάθησαν να διδάξουν τόσα χρόνια στην ελληνική ποδοσφαιρική και όχι μόνο πραγματικότητα. Όμως πλέον το χαρτί γύρισε και όλα εδώ θα πληρωθούν. Δε φοβόμαστε κανένα πια, έχουμε ΟΜΑΔΑ αλλά έχουμε και BACKUP. Και αν κάποιες χρονιές είχαμε ομάδα, πάντοτε μας έλειπε το backup. Γι' αυτό συμπαθέστατε κατά τα άλλα κύριε Μαρινάκι μη χαλάτε τζάμπα το σάλιο σας και μη μιλάτε περί κάθαρσης, γιατί γελάνε και οι πέτρες! Εσείς και όλοι οι ολυμπιακοί αφήστε τα περί δικαιοσύνης και επικαλεστείτε το Θεό. Είναι η μόνη σας ρεαλιστική ελπίδα πια…

META TIMHΣ
PIER LE FRAPPE

Υ.Γ. 1: Δεν μπορεί κανείς να με πείσει ότι ένα τσιπουράκι πριν τις δηλώσεις δεν το είχε πιει…

Υ.Γ. 2: Ο Παναθηναικός μετά και τη δεύτερη αγωνιστική, βάση των όσων δηλώσατε έπρεπε να έχει (ΤΟΥΛΑΛΑ)ΧΙΣΤΟΝ 2 βαθμούς! Άρα βάση λογικής με τους 4 που έχει θα πρέπει να είστε πιο ευχαριστημένος και από τον Πατερά!!!

Υ.Γ. 3: Ακόμα και ο Μώραλλης τα είδε κωλυώμενα δίπλα στο γίγαντα! Χάθηκε το τόπι πρόεδρεεεεεεεεεεεε…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου