PANATHINAIKOS: PLEASURE,PRIDE & OXYGEN

O Φρέντο Καπουτσίνο, ο Φρέντο Εσπρέσσο

και guests αρθρογραφούν, αναλύουν, σχολιάζουν
για τον Παναθηναϊκό μας (και όχι μόνο)



LIKES

Powered by Balleto.gr

21 Σεπτεμβρίου 2010

Le Théâtre de l'Absurde by Freddo Espresso


Γεια χαρά αδέλφια

Τι έγινε ρε μάγκες την τελευταία εβδομάδα? Χάσαμε τη μπάλα μήπως? Που είναι η ομαδαρα που θα τα σάρωνε όλα στο διάβα της? Κατάρρευση με την Ξάνθη, τραγωδία στην Βαρκελώνη και το κερασάκι στην Καβάλα ε!!! Συνάμα με τις εμφανίσεις έχουμε και την προπαγάνδα των απέναντι για τη διαιτησία και την κάτσαμε την βάρκα.
Η ομάδα για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι δεν αποδίδει αυτό που βάση των ικανοτήτων της μπορεί και πρέπει να παίζει μέσα στο γήπεδο. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που πιθανώς γίνεται αυτό… αλλά όταν λέγεσαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ όλες οι δικαιολογίες πάνε περίπατο.
Εγώ πάντως μέχρι στιγμής έχω διακρίνει ορισμένες κύριες αίτιες για την κατάσταση που παρουσιάζει η ομάδα…
·         Παγκόσμιο Κύπελλο: Τι ωραία που ήταν όταν βλέπαμε την 11αδα τηε εθνικής να απαρτίζετε από 7 και 8 παίχτες του ΠΑΟ. Τα ξέραμε μάγκες πως φέτος τα παλικάρια της εθνικής θα είναι κουρασμενα…Κατσουρανης Καραγκούνης δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν βλέπονται  και τέλος ο αόρατος τοίχος  ζιλμπερτο είναι μόνο αόρατος μέχρι στιγμης…Το κέντρο μας είναι κουρασμένο συν ότι έχουμε ένα Νινη ο οποίος μια παίζει μια χάνεται. Επομένως τι να σου κάνει και αυτή η καημένη η άμυνα όταν μπροστά δεν κόβει κανείς?
·         Ανύπαρκτη Διοίκηση: Όλα αφέθηκαν στην τύχη αυτό το καλοκαίρι. Η ΠΑΕ στελεχώθηκε με μισθοφόρους και τεχνοκράτες και κανένας δεν έδωσε σημασία στο ποδοσφαιρικό κομμάτι. Γοντικας και Φρειτας αναλώθηκαν 2 μήνες πως θα ξεφορτώσουν το ράστερ μπας και βγει ο ισολογισμός του Τζιγκερ θετικός. Παίχτες που έπρεπε να αποκτήσουμε δεν ήρθαν, ο γυμναστής Εμπεν τον Ιούνιο ήταν ακριβός, η ομάδα να παίζει φιλικά στην Αμερική και ο Τζιγκερ διακοπές. Εξ ου και η περίφημη ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ που ακούμε όλον αυτό το καιρο…Ενοειται ρε θα χαλαρώσουν οι παίχτες ρε όταν δεν υπάρχει κάποιος να τους βάλει λουριά.
·         Γυμναστής: Η περυσινή χρονιά έδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο πως ομάδα αγύμναστη, χωρίς καλό γυμναστή είναι άξια της μοίρας της! Ένας από τους κυριότερους λόγους που πήραμε την κούπα είναι η πολύ καλή φυσική κατάσταση της ομάδας μας και η πολύ κακή των ανταγωνιστών μας! Αλλά όχι εμείς εκει…Αφου διώξαμε τον Πατερά πρέπει να ολοκληρώσουμε το έργο μας. Με λένε Τξιγκερ και εγώ αποφασίζω…. Ποιος Κεζος γαμω την τρέλα μου γαμω…….. Πας και παίρνεις τον γυμναστή της ΑΕΚ???????????? Αφήνεις τον Φωτόπουλο να πάει στην μακρινή Ρωσία, δεν παίρνεις τον Εμπεν και περιμένεις από την ομάδα σου Σεπτέμβριο μηνά να τρεχει..ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ που έλεγε και ο μακαρίτης ο παππούς μου.
·         Προπονητής: Ρε συ Νιομπλια σε γουστάρουμε σε πάμε είσαι ο προπονητής του νταμπλ, αλλά ρε αδελφέ μου δώσε κάτι σε αυτήν την ομάδα. Δείξε μας ότι έχεις βάλει και εσύ το λιθαράκι σου. Πέρυσι πηρές μια καλογυμνασμένη ομάδα που της έλειπε η ψυχολογία και το κλίμα και παρόλο που δεν είχες εμπειρία τα έφτιαξες και η ομάδα ρολαρε.
Φέτος αδελφέ μου δεν φτάνουν αυτά. Είσαι ο προπονητής και έκανες προετοιμασία 2 μήνες, και παρόλα αυτά δεν βλέπουμε και τίποτα το σπουδαίο. Έχεις αναλωθεί να κρατάς ισορροπίες για το αν θα παίζει ο Κατσουρανης η ο Καραγκούνης και να νταντεύεις τον Λετο. ΡΕ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΔΩΞΑΣΤΟ και εμείς εδώ είμαστε. Κοψτους τα τσαλιμάκια και τούς βεντετισμούς και στην τελική αν ο Δημουτσος και ο Μαυριας είναι καλύτεροι μην κωλώσεις βάλτους να παίξουν.


Λοιπόν για να τελειώνουμε γιατί σας κούρασα. Εμείς είμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Σταματήστε τις δικαιολογίες και κλείστε τα αυτιά σας στα παπαγαλάκια. Παίξτε μπάλα σύντομα και όπως αρμόζει σε αυτήν την ομάδα με τα τεραστία ονόματα και το ποιοτικότερο ράστερ όλων των εποχών.

Μήνυμα προς πάσα ενδιαφερόμενο: Βάλτε το καλά στο μυαλό σας εμείς με ένα νταμπλ δεν ξεκαυλωνουμε…ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ


UNITED WE STAND

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου