PANATHINAIKOS: PLEASURE,PRIDE & OXYGEN

O Φρέντο Καπουτσίνο, ο Φρέντο Εσπρέσσο

και guests αρθρογραφούν, αναλύουν, σχολιάζουν
για τον Παναθηναϊκό μας (και όχι μόνο)



LIKES

Powered by Balleto.gr

11 Νοεμβρίου 2010

ΔΕ ΒΛEΠΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΤΙΠΟΤΑ...By Freddo Cappuccino


Σήμερα το πρωί, ήμουν ανυπόμονος να ανοίξω να διαβάσω τα γαύρικα πρωτοσέλιδα, για να γελάσω με την ψυχή μου, όντας σίγουρος για τη θριαμβευτική μορφή και περιεχόμενο που θα είχαν, με αφορμή τις δηλώσεις-παρατράγουδο για πολλοστή φορά φέτος, του Ευάγγελου Γαριδάκη, περί βρώμικου πρωταθλήματος του Παναθηναϊκού της σεζόν 2009-2010.
Ω του θαύματος δεν είχαν ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ στις off the record δηλώσεις του μεγάλου αυτού παράγοντα κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ της Σουπερλιγκ.
Δείτε και μόνοι σας:
Κατά σειρά ΠΡΩΚΤΑΘΛΗΤΗΣ, ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ, GAYROS, GA(Y)TA











Την ίδια γραμμή ακολούθησαν και οι λοιπές "αντικειμενικές" πλην του Goal, στο οποίο ίσως ξέχασαν να δώσουν γραμμή να θάψει το θέμα, για να μην έχει μεγάλες κυρώσεις ο Πρόεδρος.Όπως ίσως κάποιοι γνωρίζετε από παρόμοιες περιπτώσεις, η δυσφήμιση και η συκοφαντία τιμωρούνται ανάλογα με το μέγεθος του αναγνωστικού κοινού του μέσου μέσω του οποίου θίγει κανείς το συνάνθρωπό του. Για παράδειγμα, αν συκοφαντίσω κάποιον και με ακούσουν τρεις διπλανοί μου, επιφέρει άλλη τιμωρία από το αν τον βρίξω στο τοπικό ραδιόφωνο, άλλη τιμωρία αν τον θίξω σε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας κ.ο.κ.

Αυτή είναι λοιπόν η ερμηνεία που κάνω εγώ στα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα... Θα με ενδιέφερει και η δική σας άποψη, εγώ απλά υποθέτω αυτό το πράγμα. Σα γεγονός, το θάψιμο είναι πεντακάθαρο.
Ακόμη και εφημερίδες που παραδοσιακά λατρεύουν το Gossip και την ίντριγκα (π.χ Φίλαθλος και Γάτα) έπραξαν όπως στην πασίγνωστη -αν θυμάστε- ταινία του αμίμητου μακαρίτη Richard Pryor:
"ΔEN ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΤΙΠΟΤΑ"
(See no evil, Hear no evil)

Πέραν λοιπόν του πολέμου της κόκκινης προπαγάνδας που μέρα με τη μέρα μας αηδιάζει περισσότερο, (τελευταίο κρούσμα το θέμα ότι ο Λέτο δεν είναι τραυματίας αλλά έχει πλακωθεί με τον Αντωνίου), πέραν του ότι όταν τραυματιστεί ένας παίκτης στον Ολυμπιακό, αυτομάτως "η κακόμοιρη η ομάδα παίζει με μεγάλες απουσίες", σήμερα είδαμε το απόλυτο "θάψιμο" ενός θέματος που θα έφερνε σε πολύ δύσκολη θέση τον Κατ-Μαριδάκη, ενώπιον της δικαιοσύνης αυτή τη φορά....


Με πράσινη χαρά
Φρέντο Καπουτσίνο


Υ.Γ Γραφτείτε μέλη στο γκρουπ μας στο facebook εδώ: 



!!!UPDATE 11/10/10 15.40

ANAKOINΩΣΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ
ANAΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ http://www.leoforos.gr/

Δεν αφήνει σε καμία περίπτωση τον Βαγγέλη Μαρινάκη να κάνει το κομμάτι του ο Παναθηναϊκός. Ο Νικόλας Πατέρας θέτει προ των ευθυνών του και βάζει για ακόμα μια φορά στη θέση του τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού με εξώδικο που απέστειλε στη Σούπερ Λιγκ και τον αθλητικό εισαγγελέα και ζητάει τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες του ΔΣ, για να εξακριβωθούν τα όσα γραφικά είπε ο Μαρινάκης και διότι υπάρχουν βάσικες υποψίες πως δεν υπήρχαν πρακτικά στη συνεδρίαση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
«Με αφορμή το γεγονός ότι χθες και σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας επιλεγμένοι διάλογοι από την πρόσφατη συνεδρίαση του ΔΣ της Super League που περιλάμβαναν πολύ σοβαρά υπονοούμενα και κατηγορίες, ζητήσαμε από τη διοργανώτρια να μας παραδωθούν οι μαγνητοφωνημένες συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν. Το αίτημά μας δεν έγινε δεκτό και μας ζητήθηκε να φέρουμε το θέμα στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Επειδή όμως οι ανέξοδοι λεονταρισμοί πίσω από κλειστές πόρτες και εκτός πρακτικών με επιλεκτικές και αποσπασματικές «διαρροές» προς τον Τύπο με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων πρέπει κάποια στιγμή είτε να σταματήσουν είτε να συνοδεύονται και από το ανάλογο κόστος, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ο Πρόεδρός της, κ. Νικόλας Πατέρας απέστειλαν σήμερα εξώδικο προς τη Super League, ζητώντας παράλληλα και τη συνδρομή του Αθλητικού Εισαγγελέα, με το οποίο ζητούν αντίγραφο των εν λόγω μαγνητοφωνημένων συνομιλιών προκειμένου η όποια υπόνοια ή κατηγορία να πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Είναι προφανές ότι με δεδομένα τα δημοσιεύματα και τις «διαρροές» για τα όσα ειπώθηκαν στη συνεδρίαση του ΔΣ επιφυλασσόμαστε κάθε νόμιμου δικαιώματός μας».



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου