PANATHINAIKOS: PLEASURE,PRIDE & OXYGEN

O Φρέντο Καπουτσίνο, ο Φρέντο Εσπρέσσο

και guests αρθρογραφούν, αναλύουν, σχολιάζουν
για τον Παναθηναϊκό μας (και όχι μόνο)



LIKES

Powered by Balleto.gr

18 Νοεμβρίου 2010

Να η ευκαιρία...by Freddo Espresso


Γεια χαρά αδέλφια
Συνηθισμένα τα βουνά απ τα χιόνια έτσι? Ρε τι παρέλαση έχει περάσει από αυτόν τον πάγκο την τελευταία 15ετια….Σαν την παρέλαση όταν πηγαίναμε ακόμα στο σχολειό, όλοι είχαν δικαίωμα στο όνειρο, την λεζάντα, την πόζα. Κοντοί, χοντροί, όμορφοι, άσχημοι όλοι μέσα, σαν καλοί στρατιώτες να γεμίσουν οι γραμμές. Άλλος πουκάμισο μέσα, άλλος έξω, μαλλιά καρφιά, κοτσίδες, σκουλαρίκια, άλλοι παρελαζαν και άλλοι κοίταζαν τα γκομενακια στο πεζοδρόμιο.
Σορρυ αν γίνομαι γραφικός αλλά είναι τόσο μα τόσο ίδιο το σκηνικό που με κάνει να γελώ. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το Πράσινο δαχτυλάκι μας….ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ τόσα χρόνια αυτό το σκηνικό να παρελαζει ο κάθε ανεκδιήγητος από αυτόν τον πάγκο , αλλά και άλλο τόσο ντροπή εδώ στο μικρό Ελλαδισταν με τους περισσότερους φιλάθλους-δημοσιογράφους-προπονητές να μας φταίνε πάντα αυτοί που κάθονται στον πάγκο. Δεν μπορεί ρε γαμωτο μόνο εμείς να είμαστε τόσο ξύπνιοι σε όλο το κόσμο. Δεν μπορεί πάντα εδώ οι παίχτες να είναι τα αφεντικά και οι προπονητές τα καραγκιοζακια. Άλλωστε και το επίπεδο του ποδοσφαίρου μας αλλά λέει.
Άλλη μια φορά λοιπόν στο ίδιο έργο θεατές. Απέλαση του Νιοπλια και αναζήτηση νέου προπονητή. ΝΑ Η ΕΥΚΑΡΙΑ η ΝΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΡΙΑ μάλλον θα δείξει στο μέλλον, το πόσο σύντομο δεν ξέρουμε????
Κατ αρχήν σίγουρα υπάρχουν κάποια θετικά στην τωρινή περίπτωση μας. Πρώτη φορά βλέπω την διοίκηση του Παναθηναϊκού να συζητάει με τόσο δυνατούς-πετυχημενους(τηρουμενων διαφόρων μεγεθών) και συνάμα ελκυστικούς προπονητές. Φερειρα, Γκασπερινι, Μπιελσα, Αγκιρε είναι τα ονόματα που έχουν παίξει πολύ αυτές τις μέρες. Προπονητές με ειδικό βάρος, λάτρεις του επιθετικού ποδοσφαίρου που έχουν δουλέψει ο καθένας τους σε περίεργα προτζεκτ με επιτυχία. Προπονητές που έχουν δουλέψει με βεντέτες και σίγουρα ξέρουν να διαχειρίζονται εκρηκτικά αποδυτήρια. Με εμπειρία όλοι τους και με πολλά θετικά και σίγουρα κάποια μείον ο καθένας τους. Ένα είναι όμως σίγουρο. Είναι ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ. Ούτε βοηθοί, ούτε μαθητευόμενοι ελπιδοφόροι. Και η κατάσταση της ομάδας όμως που θα έρθουν έχει αρκετά θετικούς οιωνούς. Ένα πολύ μεγάλο ατού του νέου προπονητή είναι το εύκολο , πάντα θεωρητικά, πρόγραμμα που έχουμε τον επόμενο καιρό. Του δίνει την δυνατότητα να καταλάβει τι γίνεται γύρω του.  Επίσης η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της και δεν καλείται να αναστρέψει μια διαφορά βαθμών. Και στην τελική όσο οι φυλλάδες και αν διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα, θα έρθουν σε μια ομάδα που έχει ποιότητα με παίχτες με πολύ μεγάλες δυνατότητες όπως ο Σισσε, ο Σιλβα, ο Μπουμσονγκ, Λετο και μερικοί άλλοι.
Έχουμε και αρνητικά έτσι? Η ομάδα τον τελευταίο καιρό δεν αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητες της, επομένως η πρώτη δουλειά του νέου κόουτς είναι να αλλάξει την εικόνα αυτή. Ερώτημα μεγάλο η στάση της διοίκησης στην μεταγραφική αγορά του Γενάρη. Υπάρχουν ελλείψεις τρανταχτές που πρέπει να καλυφτούν. Είναι σίγουρο ότι τα ονόματα αυτά που είπαμε πριν θα απαιτήσουν, το τι θα γίνει στην πράξη είναι άλλο θεμα…Ρουφιανοι και προπονητοφαγοι είναι σίγουρο πως θα τα βρουν λίγο σκούρα με την αλλαγή προπονητή, γιατί το φιλαράκι μας ο Νιοπλιας παπαλα, μεγάλο ερωτηματικό και εδώ βάζω εγώ. Τέλος έχει να διαχειριστεί την ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ που λέγεται Σιντνευ…χικ..χικ…Grey Goose Γκοβου, την καλοκαιρινή ακριβή επένδυση που μέχρι τώρα αποδίδει μόνο στο Villa Mercedes.
Αν επομένως η διοίκηση έχει στόχο να στηρίξει τα λεφτά της και την ομάδα με ένα τόσο καλό προπονητή ας τον στηρίξει σε όλα. Ο Ζελικο όταν ήρθε στο μπάσκετ δεν είχε μελλιση και σαριεγκι, του έφεραν Ράντζα και Σκοτ. Γι αυτό λοιπόν σκάστε τα, όπως και εμείς τα σκάσαμε το καλοκαίρι και μας τα τρώτε όλο το χρόνο στις βενζίνες πήγαινε έλα και βλέπουμε γιόμα στη γιόμα.
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΥΡΟΙ, ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΨΗΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ. ΘΕΛΟΥΜΑ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ.  ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΙΕΣΤΑ ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ….ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ
Ας ευχηθούμε καλή επιτυχία στο νέο μας προπονητή και στα καμάρια μας ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΛΙΓΗ ΜΠΑΛΑ….ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΑΡΕΙΑ

UNITED WE STAND…..και με φουρειρα( ελα μια νυχτα μονο)

Υ.Γ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΙΚΟΛΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΣ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ....ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου