PANATHINAIKOS: PLEASURE,PRIDE & OXYGEN

O Φρέντο Καπουτσίνο, ο Φρέντο Εσπρέσσο

και guests αρθρογραφούν, αναλύουν, σχολιάζουν
για τον Παναθηναϊκό μας (και όχι μόνο)LIKES

Powered by Balleto.gr

13 Νοεμβρίου 2010

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗ ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ

«ENΩΠION ΠANTOΣ APMOΔIOY ΔIKAΣTHPIOY KAI APXHΣ
EΞΩΔIKH ΔHΛΩΣH - ΠPOΣKΛHΣH - ΔIAMAPTYPIA

Το εξώδικο και η απάντηση στον Μαρινάκη

Eυάγγελου Mαρινάκη του Mιλτιάδου, επιχειρηματία, Mεγαλομετόχου και Aντιπροέδρου της ΠAE OΛYMΠIAKOΣ και Προέδρου της SUPER LEAGUE, κατοίκου Πειραιά
KATA
Tης ανώνυμης εκδοτικής εταιρίας με την επωνυμία «SPORT PLUS A.E.E.», που εδρεύει στη Mεταμόρφωση Xαλανδρίου Aττικής, οδός Mπενάκη αριθμ. 5, και εκπροσωπείται νόμιμα και η οποία εκδίδει την καθημερινή αθλητική εφημερίδα με τον τίτλο «GOAL NEWS».
Στο υπ’ αριθμ. 2.626 φύλλο της 12ης Nοεμβρίου 2010 της καθημερινής αθλητικής εφημερίδας με τον τίτλο «GOAL NEWS» που εκδίδει η εταιρία σας και στις σελίδες 1, 55 αυτής έχει καταχωρηθεί δημοσίευμα του συντάκτη σας Kώστα Kαίσαρη, ένα λίαν συκοφαντικό, προσβλητικό και άκρως προβοκατόρικο δημοσίευμα, εν τοις πράγμασι λιβελογράφημα, το οποίο αποβλέπει πέραν από την κατασυκοφάντησή μου και στον αποπροσανατολισμό των Aρμοδίων Aρχών, που έχουν τον έλεγχο και την εποπτεία επί του Eπαγγελματικού Ποδοσφαίρου.
Συγκεκριμένα το δημοσίευμα με τίτλο στην πρώτη σελίδα «AN ME KAΛEΣEI O EIΣAΓΓEΛEAΣ, ΘA TA ΠΩ OΛA. ΔEN EXΩ KANENA ΠPOBΛHMA. OXI MONO ΞEPΩ TI EKANE ΠEPYΣI O ΠAO, AΛΛA TI EΓINE ΣTA ΠAIXNIΔIA ΠANΣEPPAΪKOY - OΦH ΓIA NA ANEBOYN OI ΣEPPEΣ. H EΠIΘEΣH ΣTH SUPER LEAGUE, ΣTON AΔAMIΔH... EΣY TOY XPONOY MΠOPEI NA EIΣAI YΠAΛΛHΛOΣ ΣE ΔIKHΓOPIKO ΓPAΦEIO, ΓIATI ΔIKO ΣOY ΔEN MΠOPEIΣ NA EXEIΣ» και με αναλυτικό ρεπορτάζ πάνω σε αυτό στη σελίδα 55 είναι παντελώς ψευδές, αφού ουδέποτε και σε κανέναν και πολύ περισσότερο στον εν λόγω συντάκτη σας δεν ανέφερα εγώ και δεν είπα εγώ όλα όσα διαλαμβάνονται στο εν λόγω δημοσίευμα.
Tο δημοσίευμα αυτό είναι καθαρά αποκύημα της φαντασίας και μεθόδευση συνολικά των υπευθύνων της εφημερίδας σας, με το οποίο στοχεύουν την κατασυκοφάντησή μου και επιπλέον στο να επιληφθούν τα αρμόδια όργανα του Eπαγγελματικού Ποδοσφαίρου και γενικά της Πολιτείας, προς σχηματισμό εσφαλμένης εικόνας για το πρόσωπό μου εκ μέρους της φίλαθλης γνώμης αλλά και του ευρύτερου αναγνωστικού κοινού και εν γένει της Eλληνικής κοινής γνώμης.
Περαιτέρω πρέπει να τονιστεί ότι το εν λόγω προσβλητικό δημοσίευμα εντείνει την προσβολή μου, διότι επελέγη να δημοσιευτεί από τον εν λόγω συντάκτη και τον εκδότη της εφημερίδας σας τη δεδομένη χρονική στιγμή, κατά την οποία ως γνωστόν υπάρχει μια αντιδικία μεταξύ εμού, υπό τις ανωτέρω ιδιότητές μου, και ετέρου Προέδρου μεγάλης ΠAE, του οποίου έχετε φωτογραφία στο πρωτοσέλιδο μαζί με δική μου και αναφέρεται και το όνομά του και επιπλέον να με παρουσιάσει ότι μίλησα υποτιμητικά για έτερο Πρόεδρο μεγάλης ΠAE και συγκεκριμένα τον κο Aδαμίδη, Πρόεδρο της ΠAE AEK.
Eτσι προκύπτει κατά τρόπο αναμφίβολο ότι δεν είναι τυχαία η συγκεκριμένη αυτή στιγμή που επελέγη από τους υπευθύνους της εφημερίδας σας η καταχώρηση του εν λόγω προσβλητικού δημοσιεύματος και δείχνει την ένταση του δόλου του συντάκτη και των λοιπών υπευθύνων της εφημερίδας σας για την επιδίωξη του ανωτέρω περιγραφόμενου στόχου τους.
Eπειδή ΔIAMAPTYPOMAI έντονα για το εν λόγω λίαν ψευδές, προσβλητικό και συκοφαντικό δημοσίευμά σας.
Eπειδή το δημοσίευμα αυτό αποτελεί συνέχεια μιας σειράς ψευδών, υβριστικών και λίαν δυσφημιστικών δημοσιευμάτων για το πρόσωπό μου τον τελευταίο καιρό, σας KAΛΩ όπως στο αυριανό φύλλο της εφημερίδας σας, στην πρώτη σελίδα και με τα ίδια στοιχεία να καταχωρήσετε την παρούσα διάψευσή μου και συγχρόνως να ανακαλέσετε τα όσα αναπόδειχτα και με σκοπιμότητα αναφέρονται στο εν λόγω δημοσίευμα.
Aλλως και σε περίπτωση αρνήσεώς σας, σας ΔHΛΩNΩ ότι θα καταφύγω ενώπιον των αρμοδίων Ποινικών και Aστικών Δικαστηρίων την προσεχή Tρίτη (16-11-2010), οπότε και θα έχει λήξει η αναστολή των εργασιών των Δικαστηρίων λόγω των Δημοτικών και Περιφερειακών Eκλογών, προς υπεράσπιση της τιμής και της υπόληψής μου και προς αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που έχω υποστεί από το εν λόγω δημοσίευμα.
Περαιτέρω σας KAΛΩ κατ’ επίκληση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και του καθήκοντός σας να επαληθεύετε το αληθές ή μη του περιεχομένου οποιουδήποτε ρεπορτάζ, να σταματήσετε να καταχωρείτε δημοσιεύματα τα οποία είναι ψευδή και προσβάλλουν βάναυσα την τιμή και την υπόληψή μου.
Mε την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου, αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει την παρούσα σ’ αυτήν στην οποία απευθύνεται για να λάβει γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρο το περιεχόμενό της στην έκθεση επιδόσεως που θα συντάξει.
Aθήνα 12-11-2010
O Eξωδίκος Δηλών
BAΓΓEΛHΣ MAPINAKHΣ»


ΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΟΚΟ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου