PANATHINAIKOS: PLEASURE,PRIDE & OXYGEN

O Φρέντο Καπουτσίνο, ο Φρέντο Εσπρέσσο

και guests αρθρογραφούν, αναλύουν, σχολιάζουν
για τον Παναθηναϊκό μας (και όχι μόνο)



LIKES

Powered by Balleto.gr

2 Νοεμβρίου 2010

Ανακοίνωση!!!!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

 

Καλησπέρα παιδιά, αυτό το άρθρο δεν είναι για την ομάδα μας αλλά κοινωνικού χαρακτήρα!!!!!! Πρόκειται για ένα κοριτσάκι 11 χρόνων με πρόβλημα υγείας σας κοινοποιώ αυτούσιο το κείμενο και θα σας δώσουμε μερικές πληροφορίες.
Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ 11 ΕΤΩΝ, ΟΜΟΡΦΟ, ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΑΝΟ (ΚΑΘΩΣ ΕΠΕΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ) ΚΑΙ ΤΡΕΛΗ FAN ΤΗΣ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΠΑΤΤΥ. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΩΣΠΟΥ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 22/10/2010 ΠΟΥ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΔΙΕΓΝΩΣΑΝ Ο.Λ.Λ.(ΟΞΕΙΑ ΛΕΜΦΟΒΛΑΣΤΙΚΗ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ). ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΤΟΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΤΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΟΖ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ Τ.Α.Ο. (ΤΜΗΜΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ-ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ) ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΙΔΩΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.

Παιδιά εκλιπαρώ όποιον διαβάζει το άρθρο μας να βοηθήσει και να δώσει αίμα η αιμοπετάλια για αύτη την παιδική ψυχούλα!!!!Είναι 2 λεπτά δουλεία,δεν γνωρίζουμε αν η μικρή Χριστίνα είναι Παναθηναϊκός αλλά ΟΤΙ ομάδα και να είναι έχουμε την υποχρέωση να την βοηθήσουμε γιατί είμαστε πάνω απο όλα ΑΝΘΡΩΠΟΙ και το ίδιο θα πρότεινα και σε οπάδους άλλων ομάδων που ίσως διαβάζουν την σελίδα μας ότι πρέπει να βοηθήσουμε ΟΛΟΙ και παναθηναικοί και ολυμπιακοί και Αεκτζήδες κ.τ.λ!!!!!!!!!!και επίσης στην θέση της θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε κοντινός μας άνθρωπος,το παιδί μας η μικρή μας αδελφή κ.τ.λ

Οι ενδιαφερόμενοι για να δώσουν αίμα μπορούν να επικοινωνήσουν με το Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία στο τηλέφωνο 210-7703789 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 08.30-13.30 & 16.30-19.00, ΑΡΓΙΕΣ 09.00-13.00 και να μάθουν πώς μπορούν να βοηθήσουν!!!!κάνω μια τελευταία έκλυση να σταθούμε παιδιά ΟΛΟΙ αρώγοι!!!!!!!
 
http://www.facebook.com/pages/Xristina-livestrong/118992598159980


 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου