PANATHINAIKOS: PLEASURE,PRIDE & OXYGEN

O Φρέντο Καπουτσίνο, ο Φρέντο Εσπρέσσο

και guests αρθρογραφούν, αναλύουν, σχολιάζουν
για τον Παναθηναϊκό μας (και όχι μόνο)



LIKES

Powered by Balleto.gr

21 Νοεμβρίου 2010

«Βγείτε έξω, θα μείνουμε μέσα μόνο εμείς...»

Τα όσα συνέβησαν στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Ηρακλή, με τις αποδοκιμασίες του κόσμου και τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα που έφερε τη ανατροπή του 0-2 σε 2-2, είχε... τσιτώσει σε απίστευτο βαθμό τους παίκτες του Παναθηναϊκού, που ήταν έτοιμοι να «εκραγούν» στην ανάπαυλα.
«Βγείτε έξω, θα μείνουμε μέσα μόνο εμείς...»

Ο Τζιμπρίλ Σισέ, που είχε δει την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί, έφυγε... σφαίρα για τα αποδυτήρια, για να μιλήσει λίγο στους παίκτες. Καθ' οδόν ωστόσο, λίγο έλειψε να έρθει στα... χέρια με τον Πίτου Γκαρσία του Ηρακλή, όταν ο τελευταίος κλώτσησε εκνευρισμένος μία πινακίδα που βρήκε στο πόδι τον Γάλλο, ανεβάζοντάς του τη... θερμοκρασία.

Ο Σισέ πήρε στο «κυνήγι» τον παίκτη του «γηραιού» για να του ζητήσει τον λόγο και λίγο πριν συμβεί το... θερμό επεισόδιο, επενέβη ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου, ο οποίος συγκράτησε τον επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Μπαίνοντας στα αποδυτήρια, ο «Τζιμπρίλιαντ» ζήτησε απ' όλους, πλην των παικτών να περάσουν έξω, για να μιλήσει στην ομάδα. «Θέλω να βγείτε όλοι έξω σας παρακαλώ. Για λίγο θα μείνουμε μέσα μόνο οι παίκτες. Για να ηρεμήσουμε...» ήταν η ατάκα του Σισέ, τον οποίο άκουσαν όλοι.

Για περίπου 5 λεπτά ο Γάλλος άσος και οι υπόλοιποι «πράσινοι» συνομίλησαν για το πως θα έπρεπε να αλλάξει η εικόνα της ομάδας, ενώ ορισμένοι προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τον Αλέξη Τζόρβα, ο οποίος χωρίς να μιλάει κλωτσούσε τις ντουλάπες για να «ξεσπάσει».

Επειτα από λίγο μπήκαν μέσα ο Γκμοχ και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ, χωρίς να πουν πολλά πράγματα και οι παίκτες βγήκαν σαφώς πιο «αποφορτισμένοι» στο δεύτερο ημίχρονο.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιάτσεκ Γκμοχ συνεχάρη κάθε παίκτη του Παναθηναϊκού ξεχωριστά και τον ευχαρίστησε δια χειραψίας λέγοντας: «Είστε όλοι σας σπουδαίοι παίκτες. Σας ευχαριστώ γι' αυτή την εμπειρία, γι' αυτό το ματς. Εχετε μεγάλη καρδιά και γι' αυτό το γυρίσατε. Είμαι σίγουρος ότι μπορείτε να πάρετε το πρωτάθλημα και να ξέρετε πως θα είμαι πάντα δίπλα σας...».

Πηγή: Sentragoal.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου