PANATHINAIKOS: PLEASURE,PRIDE & OXYGEN

O Φρέντο Καπουτσίνο, ο Φρέντο Εσπρέσσο

και guests αρθρογραφούν, αναλύουν, σχολιάζουν
για τον Παναθηναϊκό μας (και όχι μόνο)



LIKES

Powered by Balleto.gr

18 Νοεμβρίου 2010

Bem-vindo (καλωσόρισμα) στον Jesualdo Ferreira... by guest: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΑΘΑΣ

Um Portugues Proffesor
 
Καταρχάς ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο αλλα σύμφωνα με τις ενδείξεις, νέος προπονητής της ομάδας θα είναι ο Πορτογάλος Ζεσουάλδο Φερέιρα. Για το αν είναι σωστή ή λανθασμένη επιλογή θα το κρίνουν τα αποτελέσματα.Η στήριξη η οποία πρέπει να του δοθεί είναι αυτονόητη.Πίστωση χρόνου βέβαια δεν υπάρχει και αυτό είναι ένα μείον στη δουλειά του, όπως δεν υπήρχε πίστωση χρόνου και πριν απο ένα χρόνο στον προκάτοχό του, Νίκο Νιόπλια. Παρ' όλα αυτά όταν έγιναν γνωστά τα ονόματα των υποψηφίων προπονητών, ο Πορτογάλος μου είχε κάνει ένα κλικ.Με την καλή έννοια και εξηγούμαι. Πρώτα απο όλα έχει να επιδείξει σπουδαίο έργο με την ομάδα της Πόρτο κατακτώντας πρωταθλήματα και κύπελλα.Αυτό δείχνει πως είναι μαθημένος στον πρωταθλητισμό. Στη συνέχεια, πρόκειται για τον δάσκαλο του Μουρίνιο καθώς δίπλα του, ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο έμαθε τις πτυχές του ποδοσφαίρου.
Επίσης, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει κάτι απο Τεν Κάτε. Τη συγκεκριμένη στιγμή, η ομάδα έχει ανάγκη από έναν άνθρωπο ο οποίος θα εκπέμπει σεβασμό, πάθος και τσαμπουκά. Και να είστε σίγουροι ότι ο Φερέιρα τα έχει αυτά τα χαρακτηριστικά.
Κυκλοφορεί ένα βιντεάκι στο ΥΟUTUBE το οποίο δείχνει τον Πορτογάλο να είναι εκνευρισμένος και να φωνάζει σε εναν παίκτη του ο οποίος εκτέλεσε ένα πέναλτι με λόμπα.Παρότι η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, άκουσε τα εξ αμάξης απο τον Φερέιρα. Πού να το έχανε κιόλας!
 Έφερα αυτό το παράδειγμα διότι μου έκανε τρομερή εντύπωση. Από αυτή την ενέργεια μπορούμε να καταλάβουμε πως είναι τελειομανής στη δουλειά του και απεχθάνεται την ήττα.
Μια παρατήρηση έχω να κάνω μόνο.
Φυσικό επακόλουθο είναι να ζητήσει να τον συνοδεύσει το δικό του τιμ αλλλά ΠΡΕΠΕΙ με κάθε τρόπο ο Λόρενς Έμπεν να μείνει στην Παιανία....
Βγάζει πάθος αυθεντικό...που μας λείπει


Φωτό από Guardian:
Σχόλιο: Does this man look like a winner? No. But then looks aren΄t everything...

 
Με πράσινους χαιρετισμούς
Δημήτρης Πανάθας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου