PANATHINAIKOS: PLEASURE,PRIDE & OXYGEN

O Φρέντο Καπουτσίνο, ο Φρέντο Εσπρέσσο

και guests αρθρογραφούν, αναλύουν, σχολιάζουν
για τον Παναθηναϊκό μας (και όχι μόνο)



LIKES

Powered by Balleto.gr

22 Νοεμβρίου 2010

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ


Oι εικονιζόμενοι είναι:




....ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού Βίκτορ Μουνιόθ και δεξιά του ο Πέπε Γκουαρντιόλα, ο νυν προπονητής της Μπαρτσελόνα.

24 χρόνια και μία 215 ημέρες πριν ο 15άχρονος τότε, Πεπ Γκουαρντιόλα, ζητούσε την φανέλα του Βίκτορ Μουνιόθ στο "Camp Nou". 

Ο Γκουαρντιόλα ήταν ακόμη στα εφηβικά τμήματα της "Μπάρτσα" και αυτή η μοναδική φωτογραφία  τραβήχτηκε στις 16 Απριλίου του 1986, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου ημιτελικού του Κυπέλλου Πρωταθλητριών (Champions League) με την Γκέτεμποργκ.
Ο Βίκτορ Μουνιόθ ήταν αυτός που λίγο πιο πριν είχε χαρίσει την πρόκριση τους Καταλανούς στον τελικό της Σεβίλλης κόντρα στην Στεάουα Βουκουρεστίου με το τελευταίο εύστοχο πέναλτι και ο... μικρός Πεπ εκστασιασμένος έτρεξε κοντά του.
Η Μπαρτσελόνα είχε χάσει στην Σουηδία με 0-3, κέρδισε με το ίδιο σκορ στην Ισπανία και προκρίθηκε στα πέναλτι, αλλά στον τελικό έχασε το τρόπαιο από τους Ρουμάνος στο "Ramn Snchez Pizjun", καθώς έπειτα το 0-0 της κανονικής διάρκειας δεν κατάφερε να ευστοχήσει ούτε σε ένα από τα τέσσερα πέναλτι που εκτέλεσε και ηττήθηκε με 0-2.


Φρέντο Καπουτσίνο



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου