PANATHINAIKOS: PLEASURE,PRIDE & OXYGEN

O Φρέντο Καπουτσίνο, ο Φρέντο Εσπρέσσο

και guests αρθρογραφούν, αναλύουν, σχολιάζουν
για τον Παναθηναϊκό μας (και όχι μόνο)



LIKES

Powered by Balleto.gr

29 Οκτωβρίου 2010

Κάλεσμα Cisse...

Κάλεσμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού κάνει ο Τζιμπρίλ Σισέ μέσω του προσωπικού του blog στο gazzetta.gr προκειμένου να επιτευχθεί ο κοινός στόχος. Ποιος είναι αυτός; Νίκη επί του Ολυμπιακού...

Βρισκόμαστε μόλις λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι που όλοι περιμένετε. Την ίδια προσμονή όμως με εσάς νιώθουμε κι εμείς. Ξέρουμε ότι αυτό το παιχνίδι δεν είναι σαν όλα τα άλλα, όπως επίσης ξέρουμε ότι έχουμε στεναχωρήσει τους φιλάθλους μας που τόσο ζεστά μας έχουν αγκαλιάσει ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές.
Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να πω πολλά πράγματα. Έγραψα αυτές τις λίγες γραμμές για έναν και μόνο λόγο. Γνωρίζοντας πως προερχόμαστε από ανεπιτυχή αποτελέσματα που έχουν απογοητεύσει το κοινό μας, θα ήθελα να ζητήσω από τον κόσμο του Παναθηναϊκό να έρθει κοντά μας και για 90 λεπτά να είμαστε μια γροθιά.
Να ξεχάσει όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα και να στηρίξει την ομάδα. Ο στόχος είναι κοινός: Να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε πόσο το θέλετε, ελάτε λοιπόν να το πετύχουμε μαζί. Τα ξαναλέμε σε λίγες μέρες.

Πηγή: gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου