PANATHINAIKOS: PLEASURE,PRIDE & OXYGEN

O Φρέντο Καπουτσίνο, ο Φρέντο Εσπρέσσο

και guests αρθρογραφούν, αναλύουν, σχολιάζουν
για τον Παναθηναϊκό μας (και όχι μόνο)



LIKES

Powered by Balleto.gr

30 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ...

 «Βουβή» ήταν η επίσκεψη των οπαδών του Παναθηναϊκού στην Παιανία κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο.

Αυτό διότι δεν υπήρχαν ούτε συνθήματα, ούτε τραγούδια, ούτε...καπνογόνα, απλά κουβέντα με τους παίκτες και τίποτα άλλο.

«Δεν ήρθαμε εδώ για να μιλήσετε. Σήμερα μιλάμε εμείς. Ό,τι έχετε να πείτε εσείς, να τα πείτε μέσα στο γήπεδο. Εκεί πρέπει να μιλήσετε


Ματώστε για τη φανέλα και πάρτε τη νίκη. Δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα, παρά μόνο η νίκη. Παίξτε για εμάς, παίξτε και για εσάς και πάρτε τη νίκη. Παίξτε και για τα αδέλφια μας που βρίσκονται ψηλά και περιμένουν να κερδίσετε», τόνισε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος των οργανωμένων λίγο πριν από τη λήξη της προπόνησης.

Κάποια στιγμή στράφηκε προς τον Σιμάο και του είπε: «Συλλυπητήρια για τον αδελφό σου. Να ξέρεις οτι είσαι μεγάλος μάγκας με αυτό που έκανες και έμεινες για το ντέρμπι».

Μετά χωρίς να ακουστεί πάλι το παραμικρό σύνθημα, οι οπαδοί ξεκίνησαν να αποχωρούν, όμως τους σταμάτησε ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο Γάλλος απευθυνόμενος προς τους οπαδούς, είπε: «Ξέρω πολύ καλά τί σημαίνει αυτό το παιχνίδι για εσάς και για τον Παναθηναϊκό. Σας διαβεβαιώνω οτι όλα τα παιδιά θα τα δώσουμε όλα και θα παίξουμε με μεγάλος πάθος για να πάρουμε τη νίκη για εσάς».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου