PANATHINAIKOS: PLEASURE,PRIDE & OXYGEN

O Φρέντο Καπουτσίνο, ο Φρέντο Εσπρέσσο

και guests αρθρογραφούν, αναλύουν, σχολιάζουν
για τον Παναθηναϊκό μας (και όχι μόνο)



LIKES

Powered by Balleto.gr

28 Οκτωβρίου 2010

ΕΧΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ...By Freddo Cappuccino

 Απευθύνομαι σε κάθε ποδοσφαιριστή μας και τον συμβουλεύω κάποια πράγματα εκ μέρους των φιλάθλων μας.
Η Παιανία είναι τόσο μακριά,  όσο και κοντά....σε περίπτωση που μας αγνοήσετε


@Τζόρβας
Άλεξ δε θα σε σώζει για πολύ ακόμη το γεγονός ότι είσαι οπαδός του Παναθηναϊκού και μέσα στο Καραισκάκη πάντα πούλαγες μαγκιά. Κοίτα να σοβαρευτείς και δούλεψε. Έχεις πάρει τη φανέλα βασικού σπίτι σου και δε μπόρεσες να το διαχειριστείς, αντιθέτως εφησυχάστηκες και τα φόρτωσες στον κόκκορα. Πολύ καλός στα ρεφλέξ σου αλλά στις εξόδους είσαι γκολκίπερ Β΄ Εθνικής.
@Σπυρόπουλος
Νικολάκη και συ ελλείψει ανταγωνισμού και προσωπικότητας, είσαι απόλυτα στάσιμος τα τελευταία χρόνια. Να ξέρεις και συ είσαι στη μπούκα γιατί είτε είναι το αγωνιστικό σου στυλ είτε όχι, μοιάζεις πάντα να βγαίνεις ατσαλάκωτος από το ματς. Κανόνισε να κάνεις ήρωα και πρωτοσέλιδο κανά Φετφατζίδη ή κανά Ρόμενταλ
@Βύντρα
Εσύ είσαι ο μόνος που παλεύεις στη φετινή μετριότητα, αλλά σιγά σιγά πας στο άλλο άκρο και το παίρνεις πάνω σου, με αποτέλεσμα να ξανακάνεις γκάφες.
@Μπουμσόνγκ
Έχεις να αποδείξεις πολλά. Δεν αμφιβάλλουμε ότι θα τα δώσεις όλα. Το θέμα είναι όμως να περιορίσεις τα λάθη
@Σαριέγκι
Επειδή δεν έχουμε κίλερ ή χάμερ κ.λ.π έχουν πέσει και σε σένα βάρη που δε μπορείς να σηκώσεις,αφού πάντα ήσουν λίγος. Κοίτα και μπες πρώτος στις φάσεις γιατί θα σε πάρει και θα σε σηκώσει και σένα.
@Ζιλμπέρτο
Πού πήγε ο περσινός Ζιλμπέρτο, Ζιλμπέρτο? Δε λέω κουράστηκες στο Μουντιάλ και είσαι και γεροντάρα όμως είσαι να φτύνουμε και τα κουκούτσια φέτος. Κοίτα να συνέλθεις.
@Κατσουράνης
Είσαι στην ομάδα τα πάντα φέτος! Μάνατζερ, βοηθός προπονητή, προπονητής,εκπρόσωπος τύπου...μήπως κάποια στιγμή να έπαιζες και καθόλου μπάλα?Α και αν καταπίνεις γλυστρίδα πού και πού, κόψτο το ρημάδι γιατί σε χαλάει και έχεις λογοδιάρροια μέσα στο γήπεδο....
@Καραγκούνης
Ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα δεν περίμενες να παίζεις τόσο συχνά φέτος. Επειδή νομίζεις ότι η ομάδα είναι κτήμα σου, κοίτα να το πάρεις αλλιώς γιατί απλά σε έχουμε ανάγκη λόγω απουσιών και σε ανεχόμαστε. Και πες στη μαμά να σταματίσει να παίζει με καρφίτσες και με τα κουκλάκια μινιατούρες παικτών του ΠΑΟ. Και για σένα δεν αμφιβάλλω ότι θα σκιστείς...το θέμα είναι να συγκεντρωθείς, να μην αναστατώνεις την ομάδα και να είσαι ουσιαστικός επιτέλους.
@Γκαρσία
Ο αρχικός ενθουσιασμός ότι ήρθε επιτέλους ένας παίκτης τεχνίτης, που παίζει με δύο πόδια και με ψηλά το κεφάλι, έδωσε τη θέση του στη σκληρή πραγματικότητα. Είσαι ένας παίκτης χωρίς θέση στο γήπεδο, απείθαρχος και μη συμμορφωμένος στην τακτική. Θα σε φάει και σένα το μαύρο σκοτάδι αν μεθαύριο γυριζεις πάλι ανούσια γύρω γύρω από τον άξονά σου σαν carousel.
@Γκοβού
Απαιτώ να εμφανιστείς σοβαρός και να προσθέσεις ποιότητα στην ομάδα. Ντρέπομαι για λογαριασμό σου που έδωσες δικαιώματα να σε κοροϊδεύει η κουτσή Μαρία, ενώ 6 μήνες πριν ήσουν βασικός στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λίγκ.
@Cisse
Σε  παρακαλώ ένα δυνατό σουτ ξερό στα πρώτα λεπτά πάνω στα δάκτυλα του Πάρντο. Προσπάθησε να τον τραυματίσεις για να μπει ο Κηπουρός. Χάρισέ μας την ηδονή να μπει να τα αρπάξει ο Αντώνης...άντε μπράβο...

@Νιόπλια
Μεγάλο κατόρθωμα να κάνεις το κλίμα τόσο βαρύ και άσχημο για σένα, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Να ξερες πόσο σε είχαμε πιστέψει, όμως ενώ στη θεωρία είσαι τρομερός ομολογουμένως, στην πράξη είσαι ένα τίποτα. Δε θέλουμε προπονητή τον Σωκράτη του έτους 2010, με τις σοφιστείες και την ατελείωτη θεωρία.
Αν δεν κερδίσεις, θα σε φάει η μαρμάγκα στο υπογράφω. Έστω και αργά κατάλαβε πού έχεις έρθει και κάνε τα αδύνατα δυνατά να κερδίσουμε. Σε αντίθετη περίπτωση φύγε, μόνο μην τολμήσεις να αραδιάσεις ξανά δικαιολογίες που υποτιμούν τη νοημοσύνη μας.

 Φρέντο Καπουτσίνο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου