PANATHINAIKOS: PLEASURE,PRIDE & OXYGEN

O Φρέντο Καπουτσίνο, ο Φρέντο Εσπρέσσο

και guests αρθρογραφούν, αναλύουν, σχολιάζουν
για τον Παναθηναϊκό μας (και όχι μόνο)



LIKES

Powered by Balleto.gr

8 Οκτωβρίου 2010

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ...ΑΡΗ...by Freddo Cappuccino




Δεν πρόλαβε να σκονιστεί καν το πληκτρολόγιό μου, από το γράψιμο του χτεσινού άρθρου και το ποδοσφαιρικό μνημόνιο που αναφέραμε, ξαναχτύπησε.
Με μια απόφαση σκάνδαλο, ο Παναθηναϊκό τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική (και 45.000€) για πταίσματα έξω απο το γήπεδο, ενώ πέρσυ για το γεγονός ότι κάηκε μια πόλη ολόκληρη (Καβάλα), ο γαύρος τιμωρήθηκε επίσης με μία αγωνιστική. Για αυτά δε που έγιναν στο Σέρρες-Ολυμπιακός, μούγκα και 4.000 πρόστιμο. Τους έκαναν νταντά....
Εγώ θα αφήσω τα βίντεο και τις φωτό να μιλήσουν....



Απλά θα κάνω δύο παρατηρήσεις:
1) Είναι πολλά τα....διαρκείας...Άρη
Είναι ξεκάθαρο ότι τα 30.000 και πλέον διαρκείας ενόχλησαν πάρα μα πάρα πολλούς.
Δεν την παλεύουν κάστανο σας λέω...
και θα μας ρίξουν και άλλες τιμωρίες να το ξέρετε...
Ο στόχος τους προφανώς είναι να εκτίσουμε συνολικές ποινές πολλών αγωνιστικών σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ώστε πολλοί φίλαθλοί μας να προβληματιστούν και να αποθαρρυνθούν από το  να πάρουν διαρκείας του χρόνου.
Δε θα σας περάσει κωλοπαιδαράδες...

2) Είναι απολύτως ξεκάθαρο επίσης ότι ο Μαρινάκης τα έχει παίξει όλα για όλα φέτος. Έχει ρίξει πολλά λεφτά για την αγορά του απόγονου και έχει ξοδέψει πολλά  για μεταγραφές σε μια χρονιά με ελάχιστα έσοδα λόγω του ευρωρεζιλοαποκλεισμού από τις 5 Αυγούστου μάλιστα.
Είναι χρονιά-στοίχημα-ορόσημο για όλο το οικοδόμημα του ολυμπιλαγού και από την άλλη πλευρά όπως αντιλαμβάνεστε, χρυσή ευκαιρία για μας να τους ρίξουμε στα τάρταρα αν τους πάρουμε το πρωτάθλημα. Χρησιμοποιεί λοιπόν ο Μαριδάκης όλα τα αθέμιτα μέσα για να τους κάνει πάλι πρω(κ)ταθλητές.

Πρέπει επομένως, τόσο σε αγωνιστικό, όσο κυρίως σε εξωαγωνιστικό επίπεδο να ξυπνήσουμε πριν να είναι αργά (ακούς Πατέρα?). Οι εσωτερικές εξελίξεις μας από Μάιο έως Αύγουστο, έκαναν κακό στην ομάδα και την αποδιοργάνωσαν (ακούς Τζίγγερ?)...κυρίως όμως ανέστησαν από τις στάχτες του τον ολυμπιακό και τον έφεραν πάλι μέσα στα πράγματα....καταλαβαίνετε τι εννοώ....και με την προσθήκη του Μr Gaga έχει αρχίσει να ηχεί το παλιό βιολί σε διαιτησίες, αθλητικούς δικαστές, ΕΠΟ κλπ.


Τα λέμε
Φρέντο Καπουτσίνο

Y.Γ  Ελλάδα-Λεττονία
Για δείτε


Τυχαίο?

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου