PANATHINAIKOS: PLEASURE,PRIDE & OXYGEN

O Φρέντο Καπουτσίνο, ο Φρέντο Εσπρέσσο

και guests αρθρογραφούν, αναλύουν, σχολιάζουν
για τον Παναθηναϊκό μας (και όχι μόνο)



LIKES

Powered by Balleto.gr

10 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ CAFU...by Freddo Cappuccino

To Blog μας ξεκινάει από σήμερα τον κύκλο συνεντεύξεων με γνωστά πρόσωπα του αθλητικού χώρου. Είναι μια μεγάλη υπέρβαση αυτό για μας (και κόστος λόγω τηλεφωνημάτων στο εξωτερικό, όπως π.χ σήμερα), όμως η αγάπη σας μας δίνει δύναμη.
 Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε...και είπαμε...αμοιβή μας είναι ένα "like" και να γίνεται μέλη στου γκρουπ μας στο facebook....http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=148107795228791



Με αφορμή την πρωτοφανή αποθέωση ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι καλός μεν, αλλά όχι να δικαιολογείται τέτοιος ντόρος και που δέχτηκε δύο κίτρινες κάρτες σε δύο σερί  ματς της Εθνικής Ελλάδος λόγω θέατρου στη μεγάλη περιοχή (και τις δύο φορές), ψάξαμε και βρήκαμε και πήραμε τη συνέντευξη που ακολουθεί από τον Marcos Evangelista de Moraes ή αλλιώς το γνωστό σας Cafu.
(Βοήθεια και κόστος μεταφραστή ευτυχώς δε χρειαστήκαμε,επειδή έχουμε πάει πολλές φορές στο καρναβάλι του Μοσχάτου, ξέρετε εκεί με τις Βραζιλιάνες...)

Freddo Cappuccino: Μάρκος καλημέρα...
Marcos Cafu: Γεια σας...
-Μήπως είδες το ματς της Ελλάδας προχτές?
-Ναι, φυσικά. Πάντα βλέπω Ελλάδα. Μπορεί να έχουμε διαφορά ώρας μεγάλη, αλλά το προσπαθώ.
-Πώς και έτσι?
-Να, επειδή λένε ότι το τόπι δεν ξεχνιέται σε όποια ηλικία και αν είσαι, εγώ επειδή θέλω να αφήσω μακρυά μου το ποδόσφαιρο για προσωπικούς λόγους, βλέπω Ελλάδα για να το ξεχάσω.
-Δηλαδή η Ελλάδα  σου προσφέρει...ποδοσφαιρικό Αλτζχάιμερ θα λέγαμε ε?
-Έτσι ακριβώς...με μερικές εξαιρέσεις.
-Τι εννοείς?
-(Σκύβει και ψιθυρίζει) Κοίτα με πήραν και από τον Πρωκταθλητή προηγουμένως και μου έστειλαν 1000 ευρώ μέσω ίντερνετ, οπότε πρέπει να τηρήσω το deal καταλαβαίνεις....
-Τελοσπάντων, πες μας τι εννοείς όταν λες για εξαιρέσεις..
-Κοίτα φίλε μου Φραπέ
-Ωπ! Φρέντο με λένε....
-Σόρυ συνήθεια από τη Σαντορίνη που ήμουν με to Ρίμπο τις προάλλες.
Κοίτα, έπαθα πλάκα με το Τοροσίδη. Μεγάλη επιτυχία σας που τον πολιτογραφήσατε Έλληνα. Μπράβο. Και ύστερα λένε η Ελλάδα δεν έχει ικανούς πολιτικούς και στελέχη οργανισμών. Συγχαρητήρια!
-Μάρκος ο Τοροσίδης ελληνόπουλο είναι...
-Καλά δεν επιμένω αν το λες εσύ. Εν πάσει περιπτώσει μέσα μου ήδη έχει τυπωθεί στο μυαλό μου ως ....Τοροσίνιο και αυτό δεν αλλάζει.
-Για πες μας σε παρακαλώ. Τι είδες σε αυτόν τον παίκτη?
-Είδα τα στοιχεία συμπατριώτη μου όπως προείπα....Τέλεια διείσδυση, τέλεια πάσα, τέλειο κορμί, τέλεια ντρίμπλα, τέλειο σουτ....τι να λέμε τώρα... ο τύπος είναι σαν να προέρχεται από μικτή της Κόπα Καμπάνα.
-Μήπως είσαι λίγο δασκαλεμένος και υπερβολικός? Ιδίως εσύ? Λαμβάνοντας υπόψην ότι ήσουν κορυφαίος στην θέση σου και έχεις παίξει κατά καιρούς με τους κορυφαίους συμπαίκτης και αντίπαλος?
-Όχι φυσικά. Ομολογουμένως έχουν δίκιο οι ελληνικές αθλητικές εφημερίδες και τα sites σήμερα.
Νομίζω ότι η Ίντερ πρέπει να σκεφτεί σοβαρά αν πρέπει να έχει έναν Μαϊκόν στο ρόστερ της και όχι έναν Τοροσίνιο. Καταρχήν ο Ντάγκλας παίζει αυστηρά δεξιά. Ο Τοροσίνιο παντού. Δεξιά, αριστερά, μπρος, πίσω...τι να λέμε τώρα. Απλά ο Μαϊκό ήταν τυχερός που γενννήθηκε στο Novo Hamburgo, ενώ ο Τοροσίνιο στον Πετεινό Ξάνθης. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά.
-Οκ, αλλά εγώ επιμένω. Κάνεις λες και δεν έχεις δει τίποτα παρόμοιο...
-Μα δεν έχω δει. Νομίζω ότι ο Τοροσίνιο είναι κράμα του εαυτού μου, του Roberto Carlos και του Ze Roberto . Ή αλλιώς αν θέλεις.. κράμα Λαμ και Maicon....όπως είπε προχτές σε συνέντευξη ο μέγας προπονητής σας Αλεφάντρο...ή κάπως έτσι.
-Αλεχάντρο είναι το τραγούδι της Lady Gaga.... Αλέφαντος είναι ο γραφικός έλληνας προπονητής που λες.
-Ναι.Χαχα. Ναι ....Αλεφαντίνιο τον λέγαμε τότε που είχε έρθει στο Μιλανέλο με το μουστάκια τον Αναστόπουλο. Ε ρε γέλια. Πόσα καπουτσίνο πίνει το παλικάρι ο μουστάκιας στην καθισιά του? Πρέπει να χει πάθει τίποτα στο συκώτι του αν το συνέχισε έτσι...αλλά ήθελε να το παίζει Allenatore...χχαχαχα...
-Ξεφύγαμε και πέφτουν οι μονάδες....Για πες μας τι έλεγες για Τορό?
-Κοίτα μιλάει ο Αλέφαντος και όλα είναι περιττά. Μη μακρυγορούμε. Ο Μουρίνιο που το παίζει μούρη δεν ξέρει μία από μπάλα και αφήνει αυτόν τον παίκτη να παίζει ακόμη στον Ολυμπιακό.
-Είναι δικαιολογημένος δηλαδή ο ντόρος για τον Τόρο?
-Καλά δεν είναι και...Φετφατζίδης....
-Ώπ ωπ ωπ! Δεν το πιασα αυτό...Πού τον έμαθες εσύ το Φετφα που ακόμη δε βγήκε από το αυγό του?
-(Σκύβει και ψιθυρίζει) Κοίτα με πήραν και από την εφημερίδα Σκοτάδι των Σπορ  προηγουμένως και μου έστειλαν 3000 ευρώ μέσω ίντερνετ, οπότε πρέπει να τηρήσω το deal καταλαβαίνεις....

Συν τοις άλλοις έχω καλές σχέσεις με τα παλικάρια από παλιά. Μου έδιναν 2000 ευρώ κάθε καλοκαίρι και έλεγα στο μάνατζέρ μου να τους δίνει συνεντεύξεις αφήνοντας υποννοούμενα ότι υπογράφω στους gayrous...Άχ ωραίες εποχές......Και μια φορά τους πήρα 1000 ευρώ αρπαχτή για ένα sms που τους έστειλα ότι είμαι στο Super Paradise στη Μύκονο και πίνω καφέ με τον Ροναλντίνιο και προσπαθώ να τον πείσω να υπογράψει στον Ολυμπιακό.
-Τώρα εξηγούνται όλα....Για πες για Φετφατζίδη....τι βλέπεις λοιπόν?
-Κοίτα μπορεί να σου είπα εμπιστευτικά κάποια πράγματα, αλλά για 3000 δεν πουλάω την ψυχή μου.....
-Τι εννοείς?
-Φίλε μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις...εμείς οι Βραζιλιάνοι έχουμε μεγάλη έχθρα με τους Αργεντίνους...αλίμονό μου αν κάτσω να εκθειάζω Αργεντίνο...θα με βρούνε δολοφονημένο όπως τον Εσκομπάρ από την Κολομβία τότε που έβαλε αυτογκόλ στο Μουντιάλ....
-Όπα...δεν τό πιασα αυτό...ποιος είναι αργεντίνος? Ο Φετφατζίδης?
-Αφού το διάβασα.....είναι συγγενής του Μέσι...φοβερή ομοιότητα....
-Καλά άστο δεν επιμένω. Εσύ θα μας τρελάνεις....Θα πάρω τον Κίλι Γκονζάλες και τον Μάξι Ροντρίγκεζ να μου πει για το Φετφατίδη αντικειμενικά....
Για να κλείσουμε...με τι ασχολείσαι αυτήν την περίοδο?
-Είμαι στις ακαδημίες της μεγάλης μου αγάπης Ρόμα και λειτουργώ  παράλληλα και σαν σκάουτερ...
-Τώρα κατάλαβα....για τα κολλητηλίκια με τους γαύρους....πες μου κάτι off the record και σου υπόσχομαι δε θα το γράψω...τι έγινε το καλοκαίρι στο Καραϊσκάκη?Με το φιλικό εννοώ....τι συντριβή ήταν αυτή?
-Καλά... τίποτε σπουδαίο...ήρθαμε να πάρουμε λίγο καθαρό αέρα και να φάμε καμιά τσιπουρίτσα αλανιάρα όχι ιχθυοτροφείου.
-Δηλαδή?
-Να...εμείς οι μάνατζερ είχαμε μάθει ότι ο ολυμπιακός δίνει φιλικά ματς για διάφορους σκοπούς: για να διώχνει προπονητές όπως πέρσυ με τον Εργοτέλη, για να γιορτάζει ένδοξους αποκλεισμούς στο γύρο των 1024 του Εuropa League από τον αύγουστο και για να δείξει στον Παναθηναϊκό ότι οι ομάδες που αποκλείει στην Ευρώπη τον προηγούμενο Μάρτη είναι τσίρκα και καφενεία...Έτσι αυτοπροταθήκαμε, αφού θέλαμε και εμείς να ξεφορτωθούμε χωρίς αποζημίωση τον κόουτς Ρανιέρι και για να βάλουμε ζεστό χρήμα στα Ταμεία....απλά πράγματα. Εκεί πάντως που πάντως τα τσεπώσαμε γερά ήταν που για 100.000€ στείλαμε το Julio Baptista να πάει να χαιρετίσει το Valverde όταν βγήκε αλλαγή στο ματς.. ...μετά από αυτό φαινόταν σίγουρο ότι θα υπογράψει στον Ολυμπιακό...Φαινόταν...γιατί στην ουσία έπεφτε δούλεμα...
-Οκ. Μarcus.....σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για το χρόνο σου. Τα λέμε στο Cavo Paradiso το καλοκαίρι ε? Όπως πέρσυ...
-Ναι....τα λέμε. Α...και πείτε στο Φετφατζίδη να μην ακολουθήσει τα χνάρια του συπατριώτη του Μαραντόνα και μπλέξει πουθενά....
-(Το τυρί κουμπάρε ο Cafu......ή μαλλον...τον ανανά κουμπάρε...)


ΚΑΘΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Η΄ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ.
Η ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ.
ΤΗ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ"¨ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΥΠΟ.


Καλά να περάσετε το υπόλοιπο του Σ/Κ που απέμεινε

Με χαρά
Φρέντο Καπουτσίνο


Y.Γ Γραφτείτε αν θέλετε και στο χιουμοριστικό: http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=159650164060199

ΜΕ ΤΙΤΛΟ: ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΚΑΤΟΥΡΑ ΤΗ ΦΥΣΟΥΝΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ

δεν έχει κάποιο νόημα βαθύ το γκρουπ...απλά για να κάνουμε ρόμπα τους απέναντι...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου