PANATHINAIKOS: PLEASURE,PRIDE & OXYGEN

O Φρέντο Καπουτσίνο, ο Φρέντο Εσπρέσσο

και guests αρθρογραφούν, αναλύουν, σχολιάζουν
για τον Παναθηναϊκό μας (και όχι μόνο)



LIKES

Powered by Balleto.gr

7 Οκτωβρίου 2010

Το ποδοσφαιρικό Δ.Ν.Τ ονομάζεται ΠΡΟ.ΠΡΟ.ΠΡΟ.ΕΚ:..........by Freddo Cappuccino

".......λόγω της έλλειψης παναθηναϊκής αγωνιστικής επικαιρότητας (πλην της μίνι προετοιμασίας από τον Έμπεν στην Παιανία), ας ασχοληθούμε με ένα θέμα μεταξύ σοβαρού και αστείου....."
(Προκαταβολικά ζητώ συγνώμη αν με το παραλληλίζοντας χιουμοριστικά  το ζυγό του μνημονίου που μας απασχολεί όλη μέρα σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητάς μας, προσβάλλω κάποιον συνάνθρωπό μου που έχει πληγεί οικονομικά σε τεράστιο βαθμό. Πιστέψτε με θέλω μόνο να διασκεδάσουμε λιγάκι)


ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ!

Σίγουρα όλοι έχουμε πληγεί, άλλος περισσότερο άλλος λιγότερο, από την κρίση και το μνημόνιο του Δ.Ν.Τ.
Σίγουρα όλοι έχετε ακούσει για πιθανές προβλέψεις για το πότε θα πάψει αυτή η ιστορία.....
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα διαρκέσει αρκετά και πιο πολύ από όσο μας λένε....
Έχω αντίστοιχο απτό παράδειγμα να σας αναφέρω....το οποίο είναι μια σημαντική ένδειξη για αυτό που μόλις σας είπα.
Διαβάστε σε αποκλειστικότητα το μνημόνιο που έχει υπογραφεί από διάφορους επικεφαλείς (φορείς ή πρόσωπα) σε διάφορα επίπεδα για την ΠΡΟβολή, ΠΡΟστασία και ΠΡΟπαγάνδα του Ερυθρόλευκου Κατεστημένου(ΠΡΟ.ΠΡΟ.ΠΡΟ.Ε.Κ)



ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟ.ΠΡΟ.ΠΡΟ.Ε.Κ.
(οι πηγές μας λένε πως υπογράφηκε περί το 1994 ενώ τα άρθρα που θα διαβάσετε ενημερώνονται ή εμπλουτίζονται διαρκώς από τότε-η σειρά είναι τυχαία και όχι βάσει σπουδαιότητας)


1) Η ΝΕΤ και συγκεκριμένα η Αθλητική Κυριακή με τη μεγάλη θεαματικότητα και το μεγάλο εύρος κοινού, πρέπει να στελεχώνεται από αρχισυντάκτη,σκηνοθέτη, και δημοσιογράφο ολυμπιακό. Το ίδιο πρέπει να ισχύει φυσικά και για την κομβική θέση του ανθρώπου που μοντάρει πλάνα.
2) Να δημιουργηθούν ραδιοφωνικοί σταθμοί και εφημερίδες, τα οποία θα πλασάρονται και θα προβληθούν παντού ως αντικειμενικά, ενώ στην ουσία θα είναι πιο κόκκινα και από τα ερυθρόλευκα έντυπα, αφού θα χτυπάνε ύπουλα και με έξωθεν καλή μαρτυρία και κύρος.
3) Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δίνεται στα πρωτοσέλιδα του έντυπου τύπου, αφού η σύγχρονη αστική νεολαία έχει ρίξει το βάρος της ενημέρωσης στο ίντερνετ και από εφημερίδες κοιτάει μόνο τα πρωτοσέλιδα.
4) Σε όλα τα ραδιόφωνα συμπεριλαμβανομένου του κρατικού, πρέπει να υποτιμώνται οποιεσδήπτε ευρωπαϊκές επιτυχίες του Παναθηναϊκού και να υπερτιμάται ακόμη και η παραμικρή πρόκριση του Ολυμπιακού (ακόμη και στο ιντερτότο να είναι). Ιδιαίτερα κάθε φορά που ο Παναθηναϊκός θα φτάνει στους 8 (ή πιο πέρα) ευρωπαϊκής διοργάνωσης, επειδή γίνονται ανασκοπήσεις σε παλιότερες προκρίσεις του, πρέπει να βγαίνουν 2-3 άτομα στα ράδια και να σχολιάζουν για την πορεία του 1971 και το συσχετισμό της με τη χούντα. (αυτό καλό είναι να γίνεται κάπου κάπου και σε άσχετες περιπτώσεις)
Το πρωτοσέλιδο: "ΜΟΝΟ ΕΣΥ" πρέπει να κυριαρχεί σε περίπτωση ευρωπαϊκής νίκης ακόμη και εις βάρος της ομάδας Μπέσα Αλβανίας.
5) Τα επεισόδια που προκαλούν οι οπαδοί του ολυμπιακού πρέπει τα αρμόδια αθλητικά όργανα και οι δημοσιογράφοι να τα παρουσιάζουν ότι είναι μικρότερης έκτασης από ότι είναι στην πραγματικότητα και τα επεισόδια των οπαδών του Παναθηναϊκού να διογκώνονται. Έτσι, ώστε στην κοινή γνώμη να φαίνεται ότι οι Παναθηναϊκοί είναι αυτοί που τα σπάνε και σε αυτούς οφείλεται το μέτρο απαγόρευσης των μετακινήσεων. Σκόπιμο είναι η αστυνομία να λειτουργεί ως μάρτυρας και να αθωώνει τον ολυμπιακό όποτε μπορεί ενώπιον των πειθαρχικών οργάνων.
6) Οι διαιτητές που ίσως αδικήσουν τον ολυμπιακό πρέπει να εκτίθενται απεριόριστα στα μάτια των οπαδών και αμέσως να αποβάλλονται από το χώρο.
7) Τα πρωταθλήματα που θα κερδίσει πιθανώς ο Παναθηναϊκός πρέπει να έχουν τη στάμπα διαιτητικής εύνοιας. Έστω και σε ένα αγώνα τη χρονιά να ευνοηθεί στοιχειωδώς ο ΠΑΟ, πρέπει να παρουσιάζεται το γεγονός με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται ότι ευνοήθηκε για 30 αγωνιστικές και σκανδαλωδώς.
8) Στα εβδομαδιαία σήριαλ της τηλεόρασης οι ιδιοκτήτες καναλιών πρέπει μέσω των παραγωγών να φροντίζουν έτσι ώστε στους ρόλους που ερμηνεύουν μικρά παιδιά-ηθοποιοί, να προβάλλεται έντονα το ολυμπιακό στοιχείο. (να είναι δηλ. ολυμπιακοί)
9) Όλοι όσοι συμμετέχουν σε εύνοια του ολυμπιακού (είτε είναι παράγοντες, είτε θεσμικά όργανα που συνταξιοδοτούνται, είτε δημοσιογράφοι) πρέπει να ανταμοίβονται από τις ερυθρόλευκες διοικήσεις και να παίρνουν καρέκλα στο Θρύλο.
10) Ο Νικοπολίδης από τον Ιούνιο 2004 και μετά θα αποκαλείται από τους πάντες μόνο ως "Αντώνης".
11) Όλο το δημοσιογραφικό σύστημα υποχρεούται να υποτιμά τις μεταγραφές του ΠΑΟ και να υπερτιμά αυτές του Ολυμπιακού.
12) Επειδή ο εχθρός του εχθρού είναι φίλος μας, πρέπει να βρίσκεται βήμα (π.χ εκπομπές) για λόγο και άποψη στα "αντικειμενικά" μας ραδιόφωνα, σε άτομα που βλάπτουν την πρόοδο του Παναθηναϊκού. (ξέρετε αυτά με κοντό επίθετο ή αυτά που παραπέμπουν σε τουλούμπα).
13) Όλο το σύστημα (πολιτικό,κοινωνικό, αθλητικό, θεσμικό) πρέπει να συνεργάζεται ώστε να μην καταφέρει να αποκτήσει ποτέ δικό του γήπεδο ο Παναθηναϊκός.
14) Η θύρα λεφτά πρέπει να φροντίζει ώστε να απειλούνται, να εκβιάζονται και να αισθάνονται άβολα, οποιδήποτε διαιτητές ευνόησαν τον ΠΑΟ ή αδίκησαν τον Ολυμπιακό.
15) Οποιοδήποτε σκάνδαλο της ερυθρόλευκης παράγκας που βγει προς τα έξω με οποιοδήποτε τρόπο, είτε ως φήμη είτε με μαγνητοφωνημένες συνομιλίες, πρέπει να αποσιωπάται από τους πάντες, ώστε να ξεχνιέται από το φίλαθλο κοινό και να βγαίνει από την επικαιρότητα.
16) Τα φιλικά προσκείμενα σωματεία στον Ολυμπιακό, πρέπει να κάνουν την καρδιά τους πέτρα και να ρίξουν πεντάρα στον ολυμπιακό αν χρειαστεί να διωχτεί ο προπονητής του. Στο πρωτάθλημα να ανοίγουν τα πόδια με εμφατικές ήττες ανόρθωσης-ενίσχυσης ηθικού.
17) Οι εφημερίδες και τα ραδιόφωνα πρέπει να ποτίζουν μιζέρια και διχόνοια τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ιδίως μετά από σερί 2-3 αρνητικών αποτελεσμάτων πρέπει να απαξιώνονται τα πάντα στον Παναθηναϊκό και να φαίνεται ότι είναι υπό κατάρρευση.
18) Προκειμένου για το Σωκράτη Κόκκαλη πρέπει να καλιεργηθεί το image του ιδανικού ηγέτη που παρόλο που πατά επί πτωμάτων και χρησιμοποιεί αθέμιτα μέσα για να καταφέρει κάτι, σημασία έχει το αποτέλεσμα δηλ. ότι επιτυγχάνει να κερδίζει πρωταθλήματα.
19) Ο οργανισμός που ονομάζεται Ολυμπιακός δεν επιτρέπεται με τίποτα να μείνει δεύτερο σερί χρόνο χωρίς πρωτάθλημα. Πρέπει να κινούνται όλες οι απαραίτητες προπαγανδιστικές ή εξωαγωνιστικές διεργασίες, ώστε να επανερχεται στην κορυφή.


Γενικές Παρατήρησεις:
α) Να τηρηθεί με ευλάβεια.
β) Να εφαρμόζεται διαχρονικά
γ) Προσευχή για όλες τις ώρες:
"Πιστεύω εις έναν έφηβο
δαφνοστεφανομένον και αμερικανοθρεμμένον
.................................
δώσε θεέ μου φύλλα στον Πρωταθλητή
δια να κάνει το μαύρο-άσπρο μώβ ή γκρι
προσδοκώ διαβατήρια να χρησιμοποιώ
άσχετα αν δεν ταξιδεύω εγώ...."


ΜΕ ΧΑΡΑ

ΦΡΕΝΤΟ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ




Υ.Γ Σχετικό άρθρο με όλα τα παραπάνω:

http://shamrock-rebels.blogspot.com/2010/10/blog-post.html?spref=fb

Δυστυχώς ζούμε στην εποχή της επικοινωνίας και έτσι ο πόλεμος έχει μεταφερθεί σε αυτά τα επίπεδα.
Αυτό είναι το σχόλιό μου για όσους θεωρήσουν ότι δε μετράει η προπαγάνδα και πρέπει να είμαστε υπεράνω. Τον υπεράνω ξέρετε πώς τον λένε εδώ στην Ελλάδα......Μ@@@@@

Υ.Γ 2 Δείτε εδώ κάτι να γελάσετε (μπασκετικό). Πόσο γελοίοι είναι τελικά?

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου