PANATHINAIKOS: PLEASURE,PRIDE & OXYGEN

O Φρέντο Καπουτσίνο, ο Φρέντο Εσπρέσσο

και guests αρθρογραφούν, αναλύουν, σχολιάζουν
για τον Παναθηναϊκό μας (και όχι μόνο)



LIKES

Powered by Balleto.gr

25 Οκτωβρίου 2010

H ΣΟΥΪΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ("Εδώ μένουν οικογένειες").....by Freddo Cappuccino

   "...η ανάρτηση έχει φτιαχτεί  με πολύ μεράκι και είναι αφιερωμένη σε όλους τους Παναθηναϊκούς φίλους μου, καθώς και σε όλα τα αδέρφια που σχεδιάζουν και κατασκευάζουν χορογραφίες, πανό,γκράφιτι κ.λ.π της τρέλας μας. Εγώ δε συμμετέχω σε αυτά δυστυχώς και έτσι αυτό που μπορώ να προσφέρω είναι αυτό που θα δείτε..."



Καλησπέρα παιδιά,

νομίζω ότι μία μέρα ήταν ήδη αρκετή για να κάνουμε την αυτοκριτική μας, επειδή έρχεται το ντέρμπυ με τους gayrous. Γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλά το τελευταίο 24ωρο από ανώνυμους φίλους της ομάδας σαν κι εμένα, που πόνεσαν πολύ κυρίως λόγω της εικόνας της ομάδας, η οποία δυστυχώς κάνει την εμφάνισή της σχεδόν σε κάθε παιχνίδι φέτος. Δεν έχω να προσθέσω κάτι στην κριτική,καθώς τα περισσότερα είναι σωστά,γνωστά και οφθαλμοφανή ακόμη και σε κάποιον που θα ξεκινούσε να ασχολείται χτες με το ποδόσφαιρο.
Απλά θα τονίσω ότι η ευθύνη ανήκει στους πάντες....μα πάντες όμως...Στους ποδοσφαιριστές, στον προπονητή, στη διοίκηση (την τωρινή και του καλοκαιριού)...ακόμη και σε κάποιους από τους φιλάθλους που από τη μεγάλη τους προσήλωση και αγάπη χειροκροτούσαν έπειτα από ντροπιαστικές ευρωπαϊκές ήττες στο ΟΑΚΑ.
Το ποσοστό ευθύνης μόνο διαφοροποιείται...
Σε κάθε περίπτωση, οι δικαιολογίες στέρεψαν. (προσωπικά πιστεύω ότι αυτό έχει συντελεστεί από καιρό)

Επειδή το Σάββατο έρχονται οι απόγονοι του στόλου στο ΟΑΚΑ, με τη σημερινή ανάρτηση θα προσφέρω την απάντηση στα χτεσινά  λεγόμενα του Κάτμαν-Μαριδάκη, που πίνει δύο ουισκάκια στο Κοκκαλισκάκη και γίνεται ντίρλα.(ή μήπως είναι το φυσιολογικό του να μιλάει σαν καθυστερημένο?). Αφού, λοιπόν δε βρέθηκε κανείς να πει δύο λογάκια στον ανύπαρκτο και χτεσινό παραγοντίσκο, αναλαμβάνω εγώ γιατί μας ζάλισε τα αρχίδια με τις σουίτες και τα συναφή.


ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ...
ΤΗ ΣΟΥΪΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ
ΤΙΤΛΟΣ PROJECΤ: "Εδώ Μένουν Οικογένειες"  *
















* Η Τρούμπα πήρε το όνομά της από την τρόμπα – αντλία- που ήταν τοποθετημένη  από  το 1860  σε πηγάδι, στην περιοχή αυτή,  στην αρχή  της  οδού Αιγέως, σημερινής 2ας Μεραρχίας,  από  το  οποίο  έπαιρναν νερό τα πλοία.
     Τα  κακόφημα σπίτια – οίκοι ανοχής - άρχισαν να εγκαθίστανται εκεί μετά την Κατοχή. Πριν από αυτήν  υπήρχαν  διάφορα κέντρα διασκέδασης, μεταξύ των οποίων και τεκέδες.  Όμως έκλεισαν τα Bούρλα, αι γρήγορα   έγιναν  πάρα  πολλά, μιας και το περιβάλλον προσφερόταν, στο  μεγάλο τετράγωνο που περικλειόταν από την Ακτή Μιαούλη, τη Φιλελλήνων, την Κολοκοτρώνη και τη Σωτήρος Διος. Επίκεντρο  οι δρόμοι  Φίλωνος και Νοταρά. Δεκάδες κόκκινα φανάρια, και εκατοντάδες  ονόματα Τζένη, Λιάνα, Μαίρη, Πίτσα, Κίτσα κλπ, όλα ψεύτικα βέβαια.
    Ανάμεσα σ όλα αυτά   και  μερικές οικογένειες, - εκεί είχαν τα σπίτια  τους που να πάνε;-, που για  να μην ενοχλούνται  είχαν βάλει πινακίδες όπως αυτή: ΕΔΩ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ».





ΜΕ ΚΑΥΛΑ
ΦΡΕΝΤΟ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ


Υ.Γ Σε περίπτωση που σας αρέσει η προσπάθειά μας, τιμήστε μας και ευχαριστείστε μας με την εγγραφή σας στο ομώνυμο με το blog, group μας στο Facebook


Υ.Γ 3 STAND AND FIGHT




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου