PANATHINAIKOS: PLEASURE,PRIDE & OXYGEN

O Φρέντο Καπουτσίνο, ο Φρέντο Εσπρέσσο

και guests αρθρογραφούν, αναλύουν, σχολιάζουν
για τον Παναθηναϊκό μας (και όχι μόνο)



LIKES

Powered by Balleto.gr

2 Οκτωβρίου 2010

DIE ANOTHER DAY by Freddo Espresso

Γεια χαρά αδέλφια
Σκεφτόμουν τελικά πως η 10ετια του Κοκκαλισταν στην Ελλάδα άφησε και ένα καλό σε όλους εμάς τους Παναθηναικους…ΥΠΟΜΟΝΗ απύθμενη. Γιατι πραγματικά χρειάζεται τρομερή υπομονή από όλους μας για να μπορέσουμε να δούμε την μπάλα που παίζει η ομάδα μας. Υπομονή τεράστια όταν είσαι Έλληνας φίλαθλος και πρέπει να πληρώσεις 50 ευρώ για να δεις αυτό το θέαμα με την Κοπεγχάγη, όταν στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες με 50 ευρώ θα μπορούσες άνετα να βλέπεις Τσέλσι, Μάντσεστερ και Μπαρτσελονα.
Σίγουρα για την κατάσταση που αντιμετωπίζουμε υπάρχουν εξηγήσεις που όλοι μας τον τελευταίο μήνα τις έχουμε διαβάσει άπειρες φορές. Όπως επίσης σίγουρο είναι ότι η κατάσταση είναι αναστρέψιμη. Ο πατέρας λοιπόν που έχει τα γένια έχει και τα χτένια, νομίζω τις τελευταίες μέρες πως έχει κατέβει από το άσπρο άλογο του και αρχίζει σιγά σιγά να μαζεύει την κοπριά του στάβλου. Σίγουρα δεν είναι εύκολη η δουλειά του, αλλά δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές. Η στηρίζεις η αλλάζεις. Βασικά έτσι είναι πάντα στην ζωή…
Είτε μένεις πιστός σε ένα πλάνο που έχεις σχεδιάσει από την αρχή , η κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές ώστε να διορθώσεις τα λάθη σου. Τα λάθη στην περίπτωση βέβαια της ομάδας μας δεν είναι αποκλειστικά δικά του, έχει βάλει και ο σοφέρ την χερούκλα του όλο το καλοκαίρι.
Ο Παναθηναϊκός λοιπόν βρίσκεται σε ένα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι. Στο σταυροδρόμι των αποφάσεων για το μέλλον της ομάδας. Η ομάδα έχει ένα πολύ δύσκολο σερί αγώνων και καλείται μέσα σε λιγότερο από 1 μήνα να παίξει 3 ντέρμπι και και άλλους 2-3 ευρωπαϊκούς αγώνες. Αυτή τη Κυριακή έχει παιχνίδι ζωής και θανάτου ( για τον προπονητή είναι σίγουρα ) στην Κρήτη με τον Εργοτελη και που αν εξαιρέσουμε το περσινό 0-3 δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που περάσαμε εύκολα από εκεί κάτω. Προσωπική άποψη οποιοιδήποτε αποτέλεσμα πλην της νίκης ο προπονητής αποχαιρετά και δεν θα βγάλει την περιβόητη παρέλαση της 28ης Οκτώβριου. Με νίκη συνεχίζουμε την τεχνητή αναπνοή στον άρρωστο….

Δύσκολα μπορώ να θυμηθώ τόσο μεγάλη στήριξη από τον κόσμο μας προς την ομάδα τα τελευταία  χρόνια.  Τα 2 τελευταία χρόνια ο κόσμος στο γήπεδο είναι συγκλονιστικός με αλλεπάλληλα sol out και τρομερή στήριξη ιδιαίτερα των οργανωμένων. Έμενα αυτό το κλίμα μου εμπνέει εμπιστοσύνη προς ένα καλύτερο μέλλον. Αν λοιπόν αποφασίσουν και οι παίχτες μας να παίξουν λίγο μπάλα σύντομα πολύ σύντομα θα αρχίσουμε ξανά την πορεία προς την εκτόξευση.
Και κάτι τελευταίο.  Μετά το ματς στην Κρήτη υπάρχει διακοπή ελέω εθνικών ομάδων. Επομένως είναι απαραίτητη η νίκη ώστε η ομάδα να βρει λίγο χρόνο να ηρεμήσει και ανασυνταχτούμε όλοι, παίχτες, διοίκηση, τεχνικό τιμ( παλιό η νέο).

UNITED WE STAND

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου