PANATHINAIKOS: PLEASURE,PRIDE & OXYGEN

O Φρέντο Καπουτσίνο, ο Φρέντο Εσπρέσσο

και guests αρθρογραφούν, αναλύουν, σχολιάζουν
για τον Παναθηναϊκό μας (και όχι μόνο)



LIKES

Powered by Balleto.gr

4 Φεβρουαρίου 2011

O ΣΙΣΕ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ, Ο ΣΙΣΕ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ, Ο ΣΙΣΕ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ....

ΑΠΟ: LEOFOROS.GR (3/2/2011)

Ο Τζιμπρίλ Σισέ σφράγισε την Τετάρτη την παραμονή του για πάντα στον Παναθηναϊκό. Διαφωνείτε, κύριοι διοικούντες;



Τέτοιον ηγέτη, τέτοιον αρχηγό, τέτοιον μάγκα, τέτοιον σέντερ φορ ονειρευόμασταν πάντα στον Παναθηναϊκό μετά την αποχώρηση του τεράστιου Κριστόφ Βαζέχα. Και τώρα που τον βρήκαμε θα πάρει κάποιος την απόφαση να φύγει;
Ακόμα και η διοικούσα επιτροπή δείχνει ότι βρίσκεται κοντά στην ομάδα και λειτουργεί με βάση το συμφέρον της. Όποιος κι αν είναι λοιπόν, οφείλει άμεσα, δηλαδή ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ να καλέσει τον Γάλλο και να του εξηγήσει με πειστικό τρόπο ότι ο σχεδιασμός της νέας σεζόν ξεκινά από εκείνον. Τελεία και παύλα.
Η χθεσινή ηγετική παρουσία του Γάλλου, τα guts που έδειξε μέσα κι έξω από το γήπεδο, ήταν το επιστέγασμα της ανυπολόγιστης προσφοράς του. Ας χάσαμε το Κύπελλο, ας χάσουμε και το πρωτάθλημα.
Οι μεγάλες ομάδες φτιάχνονται με μεγάλους παίκτες και χθες οι μεγάλοι παίκτες μίλησαν. Με πρώτο πρώτο τον μεγαλύτερο ξένο παίκτη που πέρασε από τα ελληνικά γήπεδα την τελευταία δεκαετία.
Όποιος ουδέτερος είδε χθες τον Σισέ τρόμαξε. Όποιος αντίπαλος τον είδε προσκύνησε. Όποιος Παναθηναϊκός τον είδε ένιωσε περήφανος που τον έχει στην ομάδα του.
Ο Σισέ έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο, αλλά είναι αλήθεια ότι έχει ξενερώσει και φοβάται για την επόμενη μέρα. Ανησυχεί ότι ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει σε περικοπές που θα περιορίσουν τη δυνατότητα για το κυνήγι τίτλων. Κι ο τύπος είναι λυσσασμένος να κερδίζει.
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει πλέον την μπάλα στα χέρια της. Και πολύ πριν φτάσουμε στο σίριαλ του καλοκαιριού οφείλει να τον καλέσει, να του εξηγήσει, να τον πείσει με ανθρώπινο τρόπο και με το ποδοσφαιρικό της σχέδιο ότι ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνει θυσίες για να τον (μετα)πείσει αφού η αρχική του απόφαση φαίνεται να είναι προς την έξοδο κι όχι προς την πραμονή.
Το καθήκον της διοίκησης δεν είναι να αρχίσει τα κούφια λόγια για να κερδίσει χρόνο, ώστε το καλοκαίρι μόλις έρθει μια καλή πρόταση να τον πουλήσει για να ξεφορτωθεί το μεγάλο του συμβόλαιο. Για το Leoforos.gr αποτελεί αδιαπραγμάτευτη θέση: Ο Σισέ δεν πωλείται. Με κανένα τρόπο και με κανένα ποσό. Πάνω του πρέπει να χτιστεί ένας παντοδύναμος Παναθηναϊκός, ένας Παναθηναϊκός πρωταθλητής. Σε αντίθετη περίπτωση, όποιος πάρει την απόφαση πώλησης δεν αξίζει απλά να βρίσκεται στο κεφάλι του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου