PANATHINAIKOS: PLEASURE,PRIDE & OXYGEN

O Φρέντο Καπουτσίνο, ο Φρέντο Εσπρέσσο

και guests αρθρογραφούν, αναλύουν, σχολιάζουν
για τον Παναθηναϊκό μας (και όχι μόνο)



LIKES

Powered by Balleto.gr

8 Φεβρουαρίου 2011

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...

Αν τον έπιανες από τη... μύτη το μεσημέρι της Κυριακής θα έσκαγε!




Ακόμη και στα... πιτς, ωστόσο, ο Γάλλος στράικερ απέδειξε για ακόμη μία φορά γιατί είναι ένας εμβληματικός αρχηγός τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων.
Ο «Τζιμπρίλιαντ» με το που έμαθε πως θα μείνει εκτός άρχισε να πιάνει έναν έναν τους συμπαίκτες του στο ξεν...οδοχείο για να τους «ντοπάρει» ψυχολογικά. «Πάμε δυνατά, παιδιά. Πάμε να πάρουμε κι αυτή τη νίκη, πάμε να το παλέψουμε μέχρι τέλους...» ήταν ορισμένες από τις ατάκες του 29χρονου άσου, ο οποίος έζησε με τεράστια ένταση το πρώτο ημίχρονο από το μπουθ που είχε παραχωρηθεί στους επίσημους του Παναθηναϊκού.

Κι αν μη τι άλλο, οι αντιδράσεις του Σισέ από το πρώτο λεπτό έδειχναν πόσο πιστεύει, αλλά και πόσο «γουστάρει» αυτή την ομάδα. Στο γκολ του Νίνη ο Γάλλος άσος βγήκε έξω από το μπουθ και άρχισε να ουρλιάζει «γκολ, γκολ, γκόοοοολ. Μπράβο, Σώτο!», με τις φωνές του να καλύπτουν όλο το γήπεδο, φτάνοντας μέχρι τον πάγκο, όπου ο "el Ninio" είχε γίνει ένα... κουβάρι με τους συμπαίκτες του.

Στο ημίχρονο ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, από την αγωνία του και την τσίτα του, δεν μπορούσε να μείνει άλλο πάνω. «Εγώ δεν είμαι για σουίτες. Θα κατέβω κάτω, πρέπει να είμαι δίπλα στην ομάδα» είπε χαρακτηριστικά, κατεβαίνοντας στα αποδυτήρια, για να μιλήσει και να εμψυχώσει την ομάδα.

Στο β' ημίχρονο φόρεσε το σκουφάκι του και κάθισε στον πάγκο του «τριφυλλιού» ζώντας με ακόμη μεγαλύτερη ένταση το παιχνίδι: «Πάμε, Μαρίνος, δυνατά. Ελα ''Σέμπα'', έτσι πίεζε... Γερά, Σεντρίκ» ήταν ορισμένες από τις εμψυχωτικές παρεμβάσεις του κατά τη διάρκεια του αγώνα, την ώρα που όλος ο πάγκος ζούσε το ντέρμπι σαν μια «γροθιά», με το θερμόμετρο στα ύψη.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Σισέ έφυγε... σφαίρα για τα αποδυτήρια ουρλιάζοντας και περιχαρής άρχισε να αγκαλιάζει όποιον έβλεπε μπροστά του. Μόλις, δε, είδε απέναντί του τον Νίνη, τον σήκωσε στον... αέρα, φωνάζοντάς του «μπράβο παιδί-θαύμα (σ.σ.: ''wonderkind'')». Ενας "άλλος" Σισέ, πιο πωρωμένος και «φτιαγμένος» από ποτέ, που εντυπωσίασε ακόμη και τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι έλεγαν: «Πρώτη φορά τον είδαμε έτσι. Εδειξε πως είναι πραγματικός ηγέτης...».

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ GOAL

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου