PANATHINAIKOS: PLEASURE,PRIDE & OXYGEN

O Φρέντο Καπουτσίνο, ο Φρέντο Εσπρέσσο

και guests αρθρογραφούν, αναλύουν, σχολιάζουν
για τον Παναθηναϊκό μας (και όχι μόνο)



LIKES

Powered by Balleto.gr

18 Φεβρουαρίου 2011

ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ...by Freddo Cappuccino






Βρισκόμαστε ένα εικοσιτετράωρο πριν από το ντέρμπι που θα κρίνει τα πάντα για το φετινό πρωτάθλημα.Όμως αυτό το ξέραμε μήνες πριν, καθώς ο Ολυμπιακός είχε δείξει στο ΟΑΚΑ ότι θάναι καλύτερος από περσυ ενώ είχε εξαρχής φανεί ότι ο βρώμικος Μπουχεσάκης θα κάνει τα πάντα για να πάρει το φετινό πρωτάθλημα με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο τρόπο.

Εκείνο ωστόσο που δεν περιμέναμε, είναι ότι θα πηγαίναμε να παίξουμε στο Τεφαλ έχοντας μια διαφορά των επτά πόντων στην πλάτη μας. Αυτό είναι πολύ άδικο και η φετινή ομάδα δεν το άξιζε παρόλο που διοικητικά και αγωνιστικά βγάλαμε τα ματιά μας μόνοι μας. Σε καμία περίπτωση η διάφορα αυτή δεν αντικατοπτρίζει τη διάφορα των  ομάδων και είναι πλασματική....
Κατά την άποψή μου είναι απόρροια δυο κυρίως πραγμάτων.
Της παράγκας που έστησε ανενόχλητος ο μπουχέσας και της ατελείωτης σειράς φιλικών αγώνων που έδωσε η ομάδα της τρουμπας με παραρτήματα.
Το κέρδος τους, τόσο λόγω της παράγκας όσο και λόγω των παραρτημάτων, ήταν -για όσους ξέρουν και αντιλαμβάνονται σωστά το ποδόσφαιρο- πολύ παραπάνω από απλά βαθμολογικό....
 Ήταν και ψυχολογικό, αφού όπως έχουν πει πολλοί πρώην ποδοσφαιριστές το ποδόσφαιρο είναι κατά 50% ψυχολογία. Συνεπώς, το νόημα και η χρησιμότητα των φιλικών ήταν πολύ πιο βαθύ....

Έπειδη όλοι έχουμε άγχος και ανυπομονησία για αύριο δε θα σας κουράσω με αγνωιστικές αναλύσεις. Η ομάδα δείχνει σε καλή κατάσταση. Στην καλύτερη της χρονιάς.
Θα πω απλά κάτι και μη με παρεξηγήσετε.
 Για το αυριανό παιχνίδι θα ήθελα να ζητήσω απλά την εύνοια της τύχης.
Όχι επειδή φοβάμαι τον ολυμπιακό...απλά νιώθω τόσο πολύ ότι μας έχει εγκαταλείψει χροοοόνια τώρα σε ντέρμπι ή μη.
 Και για να το πω κι αλλιώς. Μας κούρασε η κωλοφαρδία του ολυμπιακού.
Μας κούρασε να κερδίζει τον αντίπαλο με κάθε πιθανό και απίθανο τροπο.
Τα τελευταία 15 χρόνια τον παει ζουμί. Οποίος δεν είναι μικρός σε ηλικία, σίγουρα νιώθει τι λέω και είπαμε.... δεν το λέω επειδή φοβάμαι .
Αντιθέτως, είμαι αισιόδοξος ότι αύριο ο Τζιμπρίλ και η   (φορμαρισμένη) παρέα του θα γκρεμίσουν βιτρίνες, θα αποκαλύψουν μάσκες και θα γελοιοποιήσουν τους καρναβαλοπρωκταθλητές των Media και της προ-βατο-παγάνδας.

A! ναι...και μια που ανέφερα το Σισέ...Κανείς δεν πρέπει να τον έχει για τόσο κορόιδο που να σιχτιρίζει επειδή ο Τζιμπρίλ  έδωσε δικαιώματα φορώντας μια φούστα. Είχε χίλιες δύο αφορμές και εκδηλώσεις εντός και εκτός χώρας για να "λανσάρει" κάτι τέτοιο. Άρα, ενδεχομένως κάτι να κρύβεται πίσω από την ενέργειά του αυτή, αφού ήξερε πως θα προκαλούσε τις ειρωνείες των γαύρων (και μη) πριν το μεγάλο ντέρμπυ. Μήπως είναι μια καλοστημένη παγίδα για να το λοιδορήσουν οι αντίπαλοι και έτσι εμμέσως να δώσει έξτρα κίνητρο στον εαυτό του και τους συμπαίκτες του? Μήπως έτσι ήθελε να τραβήξει τους προβολείς της δημοσιότητας για να αποπροσανατολιστούν οι αντίπαλοι και να απελευθερωθούν οι συμπαίκτες του από την πίεση μέσα στην κρίσιμη αυτή βδομάδα?
Κανείς δεν το αποκλείει αυτά και μάλλον έτσι ίσως να έγινε αν θυμηθούμε τον πρώτο γύρο όπου κρέμασε στα αποδυτήρια ένα πρωτοσέλιδο με το Βύντρα σκυφτό (κάτι που μνημόνευσε και στις ιστορικές πια δηλώσεις του μετά το ντέρμπυ του Α΄ γύρου.)

Αρουραίοι είναι άλλωστε...τι πιο φυσιολογικό από το να πέσουν σε μια παγίδα και να μη δουν τη φάκα....


Τα λέμε
Καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό αύριο
Φρέντο Καπουτσίνο


Υ.Γ Το Μνημείο του Άγνωστου Πατέρα πρόκειται να εγκανιαστεί αύριο σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιλαγός:


''Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ-ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ... ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Α.Ε. ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ.

ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ, ΠΡΩΤΟΝ, ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ, ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΕΝΟΣ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΘΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΠΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ''ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ''.

ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ''ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ'' ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.

ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ Η.Π.Α. -ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ- ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ
Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


 
Ο ίδιος ο πλανητάρχης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση ενοψει του αυριανού αγώνα:
"Έκτακτο Διάβημα Προέδρου USA.
Μετάφραση:
Αμερικάνοι πολίτες,
η πολυαγαπημένη μας ομάδα  PIRAEUS GAYS των προγόνων μας δίνει ένα πολύ σημαντικό αγώνα μεθαύριο. Έχουμε χρέος να την υποστηρίξουμε φανατικά. Δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί το ματς. Κι αυτό διότι κυκλοφορεί ακόμη ασύλληπτος ο τρομοκράτης Djibril Cisse.

 Σύμφωνα με πληροφορίες μου βρίσκεται σε μια σπηλιά κοντά στην Παιανία, αλλά ακόμη δεν μπορούμε να τον εντοπίσουμε. Έχουμε φυσικά στη διάθεσή μας τους απαραίτητους σε αυτές τις περιπτώσεις ρουφιάνους-πληροφοριοδότες  και έτσι... πιστεύω να καταφέρουμε να τον συλλάβουμε ώστε να μην σκάσει μύτη στο Karaiskaki.
Είμαστε για παν ενδεχόμενο έτοιμοι να βομβαρδίσουμε την Αθήνα (όπως κάναμε και σε διάφορες ασιατικές χώρες για να βρούμε το λαμόγιο το Mr Bean Landen) προκειμένουν να αιχμαλωτίσουμε έναν από τους υπ΄ αριθμόν 1 κινδύνους της λατρεμένης ομάδας των προγόνων μας. Προς τιμήν του ντέρμπυ που θα δώσουν οι GAYS κοντά στο Troubas City, η σημαία του αμερικάνικου ναυτικού θα κυματίζει στο Λευκό Οίκο, για όλο το Σαββατοκύριακο.Τέλος, εις μνήμην των καλών τσιμπουκιών που έπαιρναν τα κορίτσια εκεί στα κλαμπόμπαρα του και ανέβαζαν το ηθικό του στόλου μας, θα βάλω τη Μόνιμα Λεβίνσκι που μένει εδώ πιο κάτω να κάνει στριπτίζ και θα το ανεβάσω στο Youtube, ώστε να το δουν στο Karaiskaki Arena Center στο ημίχρονο.
Mετα Τιμής
Βarack (7) Obama. (you are in my miiiiiiiiind...something magicaaaaaaaaaaaal)"


Υ.Γ2 Εκεί στη Sportgay εμπιστευτείτε τον "εγκέφαλο" Γαλάνη και παίξτε το σπίτι σας στο στοίχημα υπέρ του Ολυμπιακού. Μην παραξενευτείτε όμως αν μείνετε άστεγοι μετά....

Υ.Γ 3 ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ

οε οε οε ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου