PANATHINAIKOS: PLEASURE,PRIDE & OXYGEN

O Φρέντο Καπουτσίνο, ο Φρέντο Εσπρέσσο

και guests αρθρογραφούν, αναλύουν, σχολιάζουν
για τον Παναθηναϊκό μας (και όχι μόνο)



LIKES

Powered by Balleto.gr

20 Φεβρουαρίου 2011

ΝΤΡΟΠΗ....AΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΝΤΑ





Μετα τα οσα εγιναν θα ηθελα να ερωτηθουν απο τον υφυπουργο σε θεματα αθλητισμου μεχρι τον τελευταιο παραγοντισκο της καθαρης ΕΠΟ αν αισθανονται καλα, αν εχουν λιγη τσιπα αυτοι που καταντανε το ελληνικο βρωμικο πρωταθλημα χειροτερο και απο αυτο του θιβετ, βγειτε αυριο και παραιτηθειτε.
Ισως και κανετε και ενα σωστο στην σαπιλα που συντηρειται. Τ
ελος θα ερωτησω τον καθε νοημονα ανθρωπο που ανηκει σε καθε ομαδα με οποια θεση και αν εχει, γιατι κυριοι δεν πατε στη FIFA UEFA να τους δειξεται τι ομαδουλες συντηρουν και τι σαπιλα εχουν στις ταξεις τους φυσικα αν εχουν αρχιδια τα οποια μεχρι τωρα μονο η συντηριτικη Θατσερ τα εδειξε σε ολο το κοσμο?
Ντροπη για καθε εναν πλην ολυμπιακου κυριες και κυριοι που παρακολουθειτε τους αγωνες στο Ελλαδισταν. Ντροπη και σε κατι οχι κυριους αλλα μαλακες ολκης πολιτικους που θα ζητησουν την ψηφο σας βλεπε ΣΑΜΑΡΑ στο Καραισκακη
Ντροπη σε ολους αυτους που παιρνουν χρηματα απο εισητηρια και καποιοι δεν εχουν οχι μονο να φανε και να συντηρηθουν αλλα να πουν δοξα σοι ο θεος.
Ντροπη φυσικα αν εχουν δερμα τσιπα φιλοτιμο ανθρωπια νοημοσυνη αν σεβονται τον εαυτο τους που δυστυχως δεν εχουν.
Ντροπη σε οσους προσφερουν υπηρεσιες ενημερωσης να παραποιουν αυτα που βλεπουν και να κανουν το ασπρο μαυρο και καταλαβαινεται οτι ομιλω για δημοσιογραφους της πλακας κυριως αυτους που ανηκουν στην ΝΕΤ αλλα και τους αντικειμενικους που το παιζουν αντικειμενικοι αλλα ενα ματσο χαλια ειναι.
 
Κοιταξτε κυριοι τα πραγματα ειναι απλα. ...
Θελετε Αθλητισμο στο χερι σας ειναι να τον φτιαξετε.
Θελετε ζουγκλα απλα μην πειραζετε τιποτε γιατι στη ζουγκλα ειστε και πεσατε με αλεξιπτωτο ενω βρισκοσαστε στην αγκαλια του Μορφεα.
Το θεμα ειναι το τι θελω αυτα για τους κυβερνωντες πολιτικους.
Αν οχι πηγαινετε μια βολτα στο διαολο, πειτε "ειμαστε ανικανοι" και ας ελθει και η Μερκελ να μας παρει γιατι ισως να καταφερουμε καλυτερα πραγματα απο οτι εδω......
 
ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΝΤΑΣ
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου