PANATHINAIKOS: PLEASURE,PRIDE & OXYGEN

O Φρέντο Καπουτσίνο, ο Φρέντο Εσπρέσσο

και guests αρθρογραφούν, αναλύουν, σχολιάζουν
για τον Παναθηναϊκό μας (και όχι μόνο)



LIKES

Powered by Balleto.gr

20 Φεβρουαρίου 2011

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ Bill




Πορτογαλία 04/ 07/2004. Η εθνική ομάδας της χώρας μας κατακτά την κορυφή της ποδοσφαιρικής Ευρώπης.
Οι έλληνες -φίλαθλοι και μη- πανηγυρίζουν για την τεράστια αυτή επιτυχία.
Γήπεδο Γεώργιος Καραισκάκης 2011. Όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα -πλην ορισμένων προβατοποιημένων ανθρωπόμορφων όντων- γίνεται μάρτυρας της βρωμιάς, της σαπίλας και του αίσχους που κυριαρχεί στον χώρο, που ορισμένοι ονομάζουν ελληνικό ποδόσφαιρο.
Και αμέσως μου έρχεται στο μυαλό το εξής ερώτημα.
Μήπως τελικά η κατάκτηση του EYRO 2004 ήταν ένα τέχνασμα των ίδιων ατόμων -εγώ αρνούμαι να τα ονομάσω ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ- με σκοπό να κρύψουν την όλη βρωμιά και την όλη σαπίλα που κρύβουν μέσα τους;
Και κάτι ακόμα.
Φτάσαμε στο σημείο να μιλάμε για πολιτική και κοινωνική σαπίλα με αφορμή ένα ποδοσφαιρικό αγώνα.
Και το ερώτημα που μου έρχεται αμέσως στο μυαλό είναι:
Τυχαίο; Δεν νομίζω ''αξιότιμοι κύριοι''.
Ο αθλητισμός και κατ' επέκταση το ποδόσφαιρο, είναι κομμάτι της κοινωνίας μας. Η σαπίλα που υπάρχει στο ποδόσφαιρό μας, μεταφέρεται -δυστυχώς- και στην κοινωνία μας. Αποτέλεσμα; Να περιφέρονται στην κοινωνία ορισμένα ανθρωποειδή ανδρίκελα -εγώ αρνούμε να τους ονομάσω μέλη της κοινωνίας μας- όπως ο ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ και άλλα τέτοια όντα.
Το δημιούργημά σας ''κύριοι'' είοναι πέρα για πέρα ψεύτικο. Δυστυχώς όμως για εσάς και ευτυχώς για εμάς αυτό το δημιούργημα γρήγορα θα καταρεύσει. Και τότε θα δούμε.
ΣΚΛΑΒΟΙ ΕΙΣΤΕ ''ΚΥΡΙΟΙ'' ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ. ΣΚΛΑΒΟΙ ΕΙΣΤΕ ''ΚΥΡΙΟΙ'' ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΠΙΣΩ ΣΑΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΛΙΓΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΣΚΛΑΒΟΥΣ...!!!
Για όλα τα παραπάνω και μία σειρά από γεγονότα ΑΠΑΙΤΩ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ του γηπέδου ''ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ''. ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΖΕΙ ΣΚΛΑΒΟΣ...!!!
Αυτά ''αξιότιμοι κύριοι''.
 
Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ BILL
 
 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου