PANATHINAIKOS: PLEASURE,PRIDE & OXYGEN

O Φρέντο Καπουτσίνο, ο Φρέντο Εσπρέσσο

και guests αρθρογραφούν, αναλύουν, σχολιάζουν
για τον Παναθηναϊκό μας (και όχι μόνο)



LIKES

Powered by Balleto.gr

14 Ιανουαρίου 2011

ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗ....by Guest Figo

Όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές, ο χώρος του blog μας είναι ανοικτός σε αναρτήσεις από φίλους αναγνώστες. Ο καλός φίλος Figo μας έστειλε και ανεβάζουμε τις απόψεις του κυρίως για τα διοικητικά θέματα στο ποδόσφαιρο, αλλά και για το μπάσκετ.







Μάλιστα. Βγήκαν όλοι και στήριξαν τον κύριο Αδαμάντιο Πολέμη για πρόεδρο της ΠΑΕ!
Αυτό κι αν είναι ανέκδοτο! Πατέρας, Βαρδινογιάννης, Βγενόπουλος!

Ο Παύλος έχει θέματα με το μπάσκετ φαίνεται και τον Δημήτρη και δεν προλαβαίνει.

Ο κύριος Πατέρας ως τι θα στηρίξει τον κύριο Πολέμη; Ως ο πρώην αηδιασμένος πρόεδρος απ’ τα παλιόπαιδα της εξέδρας; Ως ο άνθρωπος που παρέδωσε τη μπουγάδα που είχε καθαρίσει στον αδερφό Μαριδάκη; Τι θα κάνει τώρα, θα συγκρουστεί με τον τιτάνα πρόεδρο του σωματείου του πειραιά; Η’ θα ρίξει 1,5εκ. ευρώ δώρο στην ΠΑΕ για να κάνουμε μια μεγάλη μεταγραφή; Γιατί τα λεφτά μπορεί να τα δώσουμε και σε άλλον, όχι μόνο στον Γκαλάς… Εκτός κι αν πια έχετε ρίξει όλο το μετρητό στο ΠΟΛΟ όπως μάθαμε το καλοκαίρι. Και θα παίρναμε και τον Ουντόβιτσι (ο Κροάτης παικταράς, ο καλύτερος παίκτης του κόσμου πέρσι… αυτόν θα παίρναμε!). Μιας κι όλα τα παιδιά στο πόλο είναι πληρωμένα, να πάρουμε και τον παικταρά!

Ο κύριος Βγενόπουλος πως θα στηρίξει το νέο πρόεδρο; Με μια ανακοίνωση που θα λέει ότι δεν ξανασχολείται με το ποδόσφαιρο και τον Παναθηναϊκό; Και θα ξαναβάλει χρήματα όποτε χρειαστεί όπως λέγεται ότι είπε στον Πολέμη; Μαύρα θα είναι ή θα συμμετάσχει στην ΠΑΕ την οποία πριν λίγες μέρες αποκήρυξε; Θα δώσει μαζί και τα εκατομμύρια για τον ερασιτέχνη; Να ετοιμάσουμε το χρηματοκιβώτιο.

Κι ο κύριος Βαρδινογιάννης θα τη στηρίξει ξανά με την τεχνογνωσία του στις κατακτήσεις τίτλων; Θα βάζει κι αυτός λεφτά χωρίς να θέλει τίποτα πάνω απ’ το 30% της ΠΑΕ; Και γιατί το θέλει λέει; Το ‘χει τάμα; Γιατί με 30% και χωρίς συμμετοχή στις αποφάσεις, μόνο ζημιά κάνεις σ’ ένα σύλλογο. Έχει ανενεργό το 1/3 της ομάδας.
Στήριξε βέβαια την ομάδα ο τζίγγερ το καλοκαίρι, παίρνοντας δάνειο 5εκ. ευρώ από την τράπεζα του, φέρνοντας τον Φρέιτας με 500χιλ. για να φέρει τον Πλεσί, τον Γκαρσία, τον Ιωαννίδη, τον Φερναντέζ και να ανεβάσει κι άλλο το κόστος λειτουργίας της ομάδας, που το καλοκαίρι την έλεγε ΤΙΤΑΝΙΚΟ που βουλιάζει. Επίσης όταν άνοιξε τις πόρτες της ΠΑΕ είχε υποσχεθεί ότι η οικογένεια θα παραμείνει για πάντα στο +50% ως εγγυήτρια δύναμη για να μην κινδυνέψει ποτέ. Τα ξεχάσαμε όλα αυτά; Ξεχάσαμε το γήπεδο που έχει αναλάβει προσωπικά να διεκπεραιώσει; Ξεχάσαμε τις ΓΟΥΔΙ Α.Ε., ΓΗΠΕΛ, ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Α.Ε. που πληρώνει τόσα χρόνια η ΠΑΕ χωρίς κανένα αποτέλεσμα; Ξεχάσαμε ότι ανακαλύψαμε μετά 30 χρόνια πως η ομάδα δεν έχει καν προπονητήριο, όπως υπερηφανεύονταν τόσα χρόνια; Ποιος πλήρωσε την Παιανία και ποιος τη συντηρεί τόσα χρόνια; ΕΜΕΙΣ με τα λεφτά που δίνουμε απ' τα εισιτήρια. Και σε ποιον ανήκει; ΣΕ ΣΑΣ κύριε τζίγγερ και θέλετε να μας τη νοικιάσετε κιόλας φεύγοντας.

Και μιας και είπαμε για ΠΑΙΑΝΙΑ τελικά αν δεν είστε πλειοψηφία κύριε τζίγγερ, τι νοίκι θα δίνουμε για να συντηρούμε το παλάτι σας; Για το δε γήπεδο μη συζητάτε πλέον. Δεν θέλουν οι άνθρωποι και το ανέφερε κι ο νέος λαθροδήμαρχος της Αθήνας στο MEGA: Φταίει ο Παναθηναϊκός. Κανείς δεν απάντησε και ποιος να απαντήσει βέβαια.

Και μην ξεχάσετε κύριε Βαρδινογιάννη αν, λέμε αν, βρεθεί κανένας να αγοράσει το ποσοστό σας, τα λεφτά να τα δώσουμε στον ερασιτέχνη όπως υποσχεθήκαμε ε; Μια στιγμή να μεγαλώσουμε το χρηματοκιβώτιο, γιατί ρέει το χρήμα…

Επειδή κύριοι όση υπομονή έχει ο Ελληνικός λαός με τα μνημόνια, άλλη τόση έχουμε εμείς με σας, φροντίστε και ξεκαθαρίστε τι θέλετε. Ψάχνετε πόρτα επιστροφής μερικοί; Ψάχνετε τρόπο να μείνετε ανώδυνα κάποιοι άλλοι γιατί καταλάβατε το πόσο σας εξυπηρετεί να είστε μεγαλομέτοχοι σ’ αυτό το σύλλογο; Ή μήπως χάνετε το ονοματάκι σας από το προσκήνιο κάποιων άλλων μόλις απεμπλέκεστε  από τα κοινά του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας;

   Και σ’ ότι αφορά την οικογένεια του Γιαννακόπουλου… Βγείτε και μιλήστε εσείς. Σας βρώμισαν το όνομα από την αρχή έως τώρα. Ξέρετε ότι σας στηρίζουμε όσο κανέναν κι είμαστε πάντα εκεί, στην εξέδρα μαζί σας. Αλλά πρέπει να τα αφήνετε όλα στην κρίση του κόσμου και των δημοσιογράφων; Θέλετε ή θέλατε την ΠΑΕ και σας κορόιδεψαν; Δεν τη θέλατε ποτέ; Βγείτε και πείτε μας.

Και κάτι τελευταίο για το μπάσκετ: Επειδή το φετινό πρωτάθλημα είναι θέμα τιμής φροντίστε κύριοι της διοίκησης και κύριε Ομπράντοβιτς να θυμάστε πως δεν χαρίζουμε ΤΙΠΟΤΑ. Το ότι απέναντι είναι ο ετοιμοθάνατος παππούς και φίλος μας μπάρμπα Ντούσαν δεν μας αφορά. Οι κινήσεις φέτος είναι λίγο παράξενες. Δεχόμαστε την ατυχία που μας χτύπησε (Μάριτς, Νίκολας, Μπατίστ, Διαμαντίδης) αλλά έως ένα σημείο. Ο Μάριτς λείπει 2 μήνες και θα λείπει άλλον 1, ο Μπατίστ είναι τραυματίας επίσης 1 μήνα, ο Νίκολας έχει πρόβλημα μέσης με παράξενη αποθεραπεία κι όταν συναχώθηκε ο Μητσάρας άνοιξε η γη να μας καταπιεί. Ο άμοιρος Σάρας δεν χωρούσε φέτος στην ομάδα; Δεν θέλουμε παίκτες; Δεν έχουμε λεφτά; Ζητήστε κι από μας, θα βρούμε τρόπο! Αρκεί να μην ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ τίποτα ΦΕΤΟΣ!


Με πράσινους χαιρετισμούς
Figo

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου