PANATHINAIKOS: PLEASURE,PRIDE & OXYGEN

O Φρέντο Καπουτσίνο, ο Φρέντο Εσπρέσσο

και guests αρθρογραφούν, αναλύουν, σχολιάζουν
για τον Παναθηναϊκό μας (και όχι μόνο)



LIKES

Powered by Balleto.gr

6 Ιανουαρίου 2011

ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΘΗΡΙΟ....



Τελικά το πληγωμένο θηρίο, όταν το βλέπεις να βάζει τα δυνατά του να σηκωθεί και είσαι στο διάβα του δεν είναι ό,τι καλύτερο έτσι?
Κάπως έτσι σκεφτονται οι αντίπαλοί μας και συνεχίζουν τα διαιτητικά, παρασκηνιακά και προπαγανδιστικά όργια....

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΩ 2 ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ:
mypanathinaikos.wordpress.com

ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΟΣΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ...

                                             ΠΡΩΤΟΝ


H φωτογραφία είναι από σουίτα στο Καραϊσκάκη, όπου μεταξύ άλλων διακρίνονται ο κρατικοδίαιτος Κώστας Βερνίκος και ο υπέρμαχος του fair play, Θανάσης Κανελλόπουλος.


Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή που σου έρχεται να σκάσεις από τη δικαίωση που νιώθεις. Κάπως έτσι θα πρέπει να ένιωσαν όσοι είδαν την παραπάνω φωτογραφία. Και δεν μιλάμε ούτε για τον Γιώργο Λούβαρη ούτε για τον Σωκράτη Κομνινάκη. Αλλού είναι το θέμα. Εκτός από τους δύο προαναφερθέντες υπάρχει τόσο ο Κώστας Βερνίκος, όσο και ο Θανάσης Κανελλόπουλος.
Ο πρώτος για χρόνια ταλαιπωρούσε τα αυτιά, τα μυαλά και τα στομάχια μας με τις περιγραφές του στους αγώνες του Ολυμπιακού (και όχι μόνο) στην κρατική τηλεόραση, καθώς οι ατάκες που έβγαιναν από το στόμα του δεν είχαν ειπωθεί ούτε στη... χρυσή εποχή του TV Magic. Πλέον όμως είναι και αυτός υπάλληλος του Βαγγέλα, του Μαρινάκη, ως ένας εκ των πολλών επικοινωνιολόγων.
Ο έτερος είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Θανάσης Κανελλόπουλος. Ξέρετε, αυτός που προοριζόταν ως πρόεδρος της Super League, φορώντας τον... μανδύα του παράγοντα του Ολυμπιακού. Όχι όμως του αγαπημένου του, του Πειραιώς δηλαδή, αλλά του Βόλου. Η αντικειμενικότητά του όμως και η πρόθεση τήρησης του fair play στο εφετινό πρωτάθλημα φανερώθηκαν στο Καραϊσκάκη, όπου παρουσιάστηκε στη σουίτα της διοίκησης του Ολυμπιακού.
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΥΒΑΡΗΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΩ “ΑΝΗΚΕΣΤΟΥ ΒΛΑΒΗΣ”,ΔΗΛΑΔΗ ΗΤΑΝ
ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΣ.
ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ,ΖΩΗ ΝΑΧΕΙ.
ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ…

                                                             ΔΕΥΤΕΡΟΝ



Το έβγαλε το πόρισμα ο αγράμματος Ερπετόπουλος..
΄Όπως αποδοκίμαζαν τον Σισέ,αποδοκίμαζαν και τον Λέτο άρα δεν ήταν ρατσιστική επίθεση’
Έβγαλε κ τον Πιαλόγλου να μιλήσει και ‘αφού είπε ο Πιαλόγλου οτι ο Σισέ έκανε χειρονομία και μετά αποδοκιμάστηκε αλλα όχι με ρατσιστικό τρόπο’,άρα λέει αλήθεια ήταν το πόρισμα του ιεροεξεταστή Dr Ερπετόπουλου.
Μαλιστα ο ετερος gayρος Πανουτσος υποστηριξε οτι δεν ακουγοταν καθαρα απο την τηλεοραση κ οτι πλεον οι ομαδες δεν εχουν ρατσιστες οπαδους γιατι ολες τους εχουν αφρικανους παικτες….
Δεν φταιει κανενας..
Η ΠΑΕ ΦΤΑΙΕΙ που θυμίζει τσίρκο..Αν ηταν ο gay ή η χανουμα,θα άφηναν το θέμα έτσι και τον κάθε κουραμπιε Ερπετόπουλο να κανει προπαγανδα εναντιον μας?
Ποια αλλη ΠΑΕ δεν θα κυνηγουσε το θεμα για να τιμωρησει τους μογγολους?


                             ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ (ΔΙΚΟ ΜΟΥ)

Ο Παναθηναϊκός χτες έδειξε αγωνιστικά σημάδια ζωής. Έτρεξε, μόχθησε και έβγαλε ένα ψύγμα υγείας μετά από καιρό...Εδώ θα σταματήσω. Επειδή περιμένουμε όλοι έργα και από λόγια (ή κουτσομπολιά στις γιορτές) χορτάσαμε. Ας τους αφήσουμε να δουλέψουν...
Εξωαγωνιστικά όμως τι γίνεται? Και δε μιλάω μόνο για το μεταγραφικό τοπίο που είναι θολό έως μαύρο....Με το όργιο ρατσιστικών συνθημάτων γιατί δεν κάνετε τίποτα, κύριοι της ΠΑΕ? Η Ξάνθη έβαλε τους συνδέσμους οπαδών της (υπάρχουν τέτοιοι άραγε?) να βγάλουν ανακοίνωση ότι ο Σισέ τους έκανε χειρονομία, μήπως τσιμπήσει κανά αθλητικός δικαστής και τον τιμωρήσει....

Σας παραθέτω τις δηλώσεις του πρόεδρου (τρομάρα του) του Παναθηναϊκού:
<<<<Για τα συνθήματα κατά του Σισέ:
 Με την τοποθέτηση από τον κύριο Γόντικα ευχαριστήσαμε την Ξάνθη για τη φιλοξενία που ήταν άριστη. Αυτά τα οποία ακούστηκαν όμως από την εξέδρα δεν έχουν σχέση και θέση στα γήπεδα. Δεν γνωρίζω αν έχει γραφτεί κάτι στο φύλλο αγώνα και δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή μου ότι οι παίκτες προκάλεσαν.
Σίγουρα οι έγχρωμοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού δεν ήταν ευχαριστημένοι και πιθανώς η κίνηση του Χριστοδουλόπουλου μετά το γκολ ήταν για αυτό. Θα το δούμε εσωτερικά το θέμα και δεν θα προσφύγουμε στην UEFA. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Δεν πρέπει να δώσουμε διεθνή διάσταση...>>>>>

ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΡΕΕΕ?
ΕΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΥΛΙΓΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΑ ΧΑΡΤΙ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ...ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΛΥΠΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ? ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ?

Όπως διάβασα στο παραπάνω blog..." Κε Βεκρή πρέπει να  καταγγείλεις το παράρτημα στην ΟΥΕΦΑ για τις ΑΛΗΤΕΙΕΣ των κάφρων τους.Αρκετά με την ανωτερότητα και τον ωχαδερφισμό, γιατί οι κόλακες του Μαριδάκη ακολουθούν πιστά τις πρακτικές του αφεντικού τους κι αντί να ζητήσουν συγνώμη επιχειρούν να βγουν κι από πάνω..."



ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ  ΟΣΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ
ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...

ΤΑ ΛΕΜΕ
ΦΡΕΝΤΟ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ


Y.Γ.....ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΠΟ PANATHINAIKOS OUR PRIDE:

ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΕΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ..ΠΕΦΤΩ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ..ΛΕΕΙ ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΣΠΙΚΕΡ..ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΝΑ "ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ"..ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Κ...ΑΛΑ ΑΝ ΤΟΝ ΣΠΡΩΧΝΕΙ..ΠΗΓΕ ΝΑ Μ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΕΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ "ΑΚΡΙΔΑ" ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΧΕΡΙ "ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ"..ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΓΚΕΣ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ.."ΑΙΩΡΟΥΝΤΑΙ" ΧΕΡΙΑ..ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ..ΚΑΙ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΚΡΙΔΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ!!ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΦΩΤΕΙΝΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ!!!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου