PANATHINAIKOS: PLEASURE,PRIDE & OXYGEN

O Φρέντο Καπουτσίνο, ο Φρέντο Εσπρέσσο

και guests αρθρογραφούν, αναλύουν, σχολιάζουν
για τον Παναθηναϊκό μας (και όχι μόνο)



LIKES

Powered by Balleto.gr

10 Ιανουαρίου 2011

Ο Σεισμός της Κόκκινης αηδίας.......by Freddo Cappuccino

Οι χτεσινές αντιδράσεις (μας) μετά το ματς του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα, όπως αποτυπώθηκαν στο διαδίκτυο φαίνονται υπερβολικές εκ πρώτης όψεως. Τόσο επειδή ο Ολυμπιακός δε νίκησε κανά μεγαθήριο δα, όσο και επειδή ΚΑΝΕΙΣ δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να υπάρξει άλλο αποτέλεσμα πλην αυτού που ήρθε.
Δεν πέσαμε από τα σύννεφα με αυτό που έγινε χτες και ούτε ανακαλύψαμε την Αμερική για να συμπεριφερόμαστε με αυτόν τρόπο.
Η δική μου αντίδραση (όπως και άλλων πάρα πολλών χιλιάδων Παναθηναϊκών λογικά χτες) μου θυμίζει την αντίδραση του ανθρώπου όταν μόλις έχει αντιμετωπίσει το σεισμό. Αισθάνεται αδύναμος απέναντι στη φύση, σκέφτεται ότι μπορεί να πάρει κάποια προληπτικά μέτρα, στο βάθος του μυαλού του ωστόσο ξέρει ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα και οι συνέπειες προδιαγεγραμμένες όταν ο εγκέλαδος χτυπήσει την πόρτα...
Κάπως έτσι πιθανώς σκεφτόμασταν όλοι στο βάθος του μυαλού μας χτες. Αποτέλεσμα? Τα νεύρα τσατάλια, τα καντήλια σύννεφο, οι μπύρες να κατεβαίνουν μονορούφι, οι ειρωνείες μας και τα σχόλια μας στο δίκτυο να είναι καταιγιστικά......Και όλα αυτά για τον απλούστατο λόγο ότι η παράγκα της 13ετίας 1996-2009 όχι πολύ απλά έχει ανακαινιστεί, αλλά έχει γίνει και προσθήκη καθ΄ ύψος (κοινώς "πανωσήκωμα")
Τότε λοιπόν παλιά σκεφτόσουν ότι όσο και να σε σφάξουν εσένα ή κάθε άλλη ομάδα της Ελλάδας αντίπαλο του Ολυμπιακού, μπορούσες -που λέει ο λόγος Γιάννη Κυράστα,Σέρχιο και Άγγελε- να μπεις στο γήπεδο και να κάνεις κάτι...Κι ας ξέρεις ότι θα γίνει η σφαγή των αμνών...
Να προσπαθήσεις ρε αδερφέ να παίξεις τόσο καλά και δυνατά ώστε να νικήσεις και τους 14  αντιπάλους.
Να ελπίζεις να πιάσεις τέτοια φόρμα ή μια στιγμιαία ομαδική επίδοση που να κερδίσεις και τους διαιτητές....
Τώρα, η παράγκα μεταλλάχθηκε είπαμε και είναι ο Ουρανοξύστης 2011.

Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΣΙΔΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ!

Αυτό είναι η σύγχρονη ποδοσφαιρική τρομοκρατία...η μοντέρνα μορφή παράγκας, ο ...σεισμός που σε κάνει να μουδιάζεις, να σαστίζεις και να λες...και τώρα τι κάνω...?
Δε μεμψιμοιρώ....Απλά έχουμε όλοι μείνει κάγκελο μετά και το χτεσινό....
Αυτό το άρθρο πάντως θα μπορούσε  κάλλιστα να το γράψει  φίλαθλος οποιασδήποτε ομάδας (πλην του Ολυμπιακού). Για τον απλούστατο λόγο ότι όλοι αηδίασαν χτες...Σιχάθηκαν και με πήραν τηλέφωνο αρκετοί τέτοιοι -μη ομοϊδεάτες- και να λένε: "τέλος! δεν ξανασχολούμαι..."
Και όμως αυτό το προϊόν μοσχοπουλιέται από το συνδρομητικό...Γιατί άραγε? Η ανοχή πρέπει να τελειώσει διότι:
Αν πάρετε ένα ληγμένο γάλα κατά λάθος από το Σούπερ Μάρκετ, δεν θα πάτε πίσω να τους το τρίψετε στη μούρη και θα τους πείτε ξεγράψτε με από πελάτη?
Αν πάρετε ένα μπαγιάτικο τυρί κατά λάθος, δε θα σπεύσετε να τους το επιστρέψετε και δε θα ξαναψωνίσετε ποτέ από κει?
Έχουμε ένα ελλαττωματικό προϊόν εδώ (τη Superleague) μας δουλεύουν μπροστά στα μάτια μας και όμως κάποιοι φίλαθλοι συνεχίζουν να συνδράμουν....Μέχρι πότε όμως?
Και για ποιο λόγο? Για να βλέπουν "χρονικά προαναγγελθέντων θανάτων"?
Να βλέπουμε Πετκάκηδες και Τάτους να κάνουν γελοία πέναλτυ?
Να βλέπουμε Κατσιαρούς και Τσίγκες να βάζουν προκλητικά αυτογκολ?
Να βλέπουμε συνεργασίες αντιπάλων Επστάιν και Πάντελιτς? (δουλεμένη ομάδα πράγματι.....)
Να βλέπουμε οικογενειακά διπλά? (ούτε καν φιλικά δεν είναι αυτά)
Να διαβάζουμε σε κάθε site ότι ο Ολυμπιακός θα πάει για καφέ στο Βόλο και σε κάθε πόλη που έχει τοπικό παράρτημα? Ούτε η Εθνική Πινακοθήκη δεν έχει τόσα....Ούτε ο ΑΒ Βασιλόπουλος με το Πασόκ και τη ΝΔ μαζί τόσα πολλά.

                                                   KANTE KLIK ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ


Να μας λένε ευθαρσώς στα μούτρα μας ότι θα μας το πάρουν μόνο με αυτογκόλ?

Ότι μαγκιά του Μαρινάκη που έφτιαξε το εργοστάσιο των παραρτημάτων?

Σχολιάζουμε για πλάκα ότι θα μαντέψουμε ποιος αντίπαλος του γαύρου θα βάλει αυτογκόλ. Στοιχηματίζουμε υπέρ Στολτίδη, Βενετίδη, Ελευθερόπουλου στο ποιος θα είναι ο "αδύναμος κρίκος".... Εκεί φτάσαμε...
Καμιά ώρα πάντως θα σας πάρουμε με κλωτσιές στην ανηφόρα (που λέει και το τραγούδι). Γιατί και η υπομονή έχει τα όριά της. Να ξέρετε σας παρακολουθούμε....

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στα σχοινιά και γρονθοκοπείται...και βάλλεται από παντού.
Δε θα σας περάσει έτσι. Αγρυπνείτε όλοι παιδιά. Κάντε επίθεση στην προπαγάνδα. Σήμερα το πρωί όλες οι αντικειμενικές αποθεώνουν τη μπαλάρα του Ολυμπιακού. Την ομάδα μοντέλο.
Χτες κοιτάτε τι έγραφε το Goal. Που δε λέω ότι παίξαμε σπουδαία, αλλά δεν κάναμε και "προβληματική εμφάνιση" ...Κάθε άλλο νομίζω....Ενθαρρυντική θα την χαρακτήριζα.

Και όμως διαβάζουμε και αυτό και μας γυρίζουν τα άντερα....
Αυτός ο τύπος φόρεσε το μανδύα του Αρειανού και υπερασπίζεται τα κόκκινα συμφέροντα....Διαβάστε:

ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ?



ΓΙΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΕΔΩ....

Και να προσπαθούν να χτυπήσουν με αδερφίστικα άρθρα ακόμη και τον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Μα ρε ηλίθιοι...ο ελέφαντας δεν κοιτάει τα μυρμήγκια όταν περπατάει και τα παρασέρνει......Προφανώς του κάνατε τη μούρη κρέας του μπασκετικού ΠΑΟ...με το άρθρο αυτό....(εστιάστε στις 2-3 τελευταίες παραγράφους)

http://sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Panathinaikos/ti_trexei_me_ton_ntroy.742174.html


Με μεγάλη μου λύπη διαπιστώνω ότι ένα πολύ παλιό άρθρο μου (από 27-9-10) δικαιώθηκε....Τόσο νωρίς, αλλά φαινόντουσαν τα μερομήνια της κόκκινης προ(βατο)παγάνδας...Δυστυχώς...

http://pao-cafe.blogspot.com/2010/09/dejavu-by-freddo-cappuccino.html


Δεν έχω άλλο χρόνο αυτή τη στιγμή και σας χαιρετώ για την ώρα...
Πρέπει να παλέψουμε, να συσπειρωθούμε παρόλη τη διοικητική ανυπαρξία. Με ό,τι μέσο διαθέτει ο καθένας...Δυστυχώς μας κατάντησαν ψυχολόγους και επικοινωνιολόγους, ώστε όλη μέρα να προσπαθούμε να φιλτράρουμε τα πάντα μην την πατήσουμε από κανά μολυσμένο άρθρο...

Τα λέμε
Φρέντο Καπουτσίνο


Υ.Γ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΓΑΥΡΟΙ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΣΙΜΑ ΤΣΙΜΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ EΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟ TEFAL..............

Υ.Γ 2...ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ...1 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...



















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου