PANATHINAIKOS: PLEASURE,PRIDE & OXYGEN

O Φρέντο Καπουτσίνο, ο Φρέντο Εσπρέσσο

και guests αρθρογραφούν, αναλύουν, σχολιάζουν
για τον Παναθηναϊκό μας (και όχι μόνο)



LIKES

Powered by Balleto.gr

9 Ιανουαρίου 2011

Το κόκκινο εργοστάσιο του Μαριδάκη...By Freddo Espresso

Καλή χρονιά αδέλφια και καλό κουράγιο για το δυσκολο….2012, γιατί το 11 είναι χαμένο το ξέραμε ήδη, έχει φροντίσει ο καλός μας Jeffrey.
Όπως έχετε καταλάβει το να είσαι Παναθηναϊκός σε αυτή την χώρα του παραλόγου που ζούμε είναι σα να είσαι αστροναύτης στο Πακιστάν. Θέλει αντερα και γερό στομάχι όχι μόνο για να μπορέσεις να αντέξεις όλα αυτά τα μαρτύρια που σε έβαλαν να περάσεις τα κακομαθημένα πλουσιόπαιδα που ξέπλεναν το ωραίο χρήμα τους στο παιχνιδάκι που λέγεται Παο, αλλά θες και τεράστια υπομονή για να αντέξεις την κόκκινη λαίλαπα της προπαγάνδας και της πουστιας που έχει κατακλίσει κάθε άκρη της ψωροκώσταινας ο Κυρ Μαριδακης και τα καλόπαιδα του.
Απ ότι φαίνεται η παράγκα του Κόκκαλη δεν ήταν αρκετή για να μπορέσει ο Ολυμπιλαγος να συνεχίσει την σάπια αυτοκρατορία του στην Ελλάδα, και έτσι ο Ναύαρχος Μαριδακης αποφάσισε να στήσει το δικό του ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ. Ναι, ναι καλά ακούτε το κόκκινο εργοστάσιο. Και μάλιστα είναι τόσο μεγαλόπνοο το σχέδιο του ισόβιου πρωκταθλητη που παρουσιάζεται και επίσημα και από τις εφημερίδες. Σου λένε στα μούτρα δηλαδή ότι ξέρεις κάτι φίλε, δεν βρέχει σε φτύνουμε και από αύριο θα το βάλουμε και στις εφημερίδες να το καταλάβεις και καλύτερα.
Η εφημερίδα ΓΑΤΑ λοιπόν σήμερα παρουσιάζει το εργοστάσιο του Μαριδακη, που έχει σκοπό με αυτό όπως όλοι αντιλαμβάνεστε να κατακτήσει την Ελλάδα και να κάνει τον GAY-ρο πρωταθλητη……στα παραρτήματα. Πολύ έξυπνο βέβαια είναι το μόνο που μπορώ να του αναγνωρίσω. Δηλαδή να το εξηγήσω λιγάκι πιο λιανά για όλους.
1.    Ξεκινά και αγοράζει ότι πιο μικρομεσαίο παιχτακι υπάρχει στην αγορά και ύστερα το μοιράζει σε διάφορες ομάδες της Ελλάδας. Αποτέλεσμα τα παιχτακια αυτά γίνονται πολύτιμες μονάδες για τις ομάδες τους και έτσι όταν πάει ο ολυμπιλαγος να παίξει εκεί όχι μόνο θα υπάρχει υποχρέωση από το αφεντικό αλλά μπορούν κάλλιστα να μην παίζουν αντίπαλοι με το αφεντικό τους.
2.    Μοιράζεις δικά σου παιδιά προπονητές σε ομάδες της Superleague Λεμονής, Μπαντοβιτς. Δεν δαγκώνουν ποτέ το χέρι που τα ταΐζει.
3.    Μοιράζεις δικά σου παιδιά διαιτητές σε ομάδες. Κασναφερης, Μποροβυλος. Δεν δαγκώνουν ποτέ το χέρι που τα ταΐζει.
4.    Για το τέλος όποια ομάδα μείνει και δεν μπει στο άρμα του ΘΡΥΝΟΥ υπάρχει πάντα ο λαός του στόλου που αναλαμβάνει σε τιμή ευκαιρίας να κάνει γης μαδιάμ την κάθε κωμόπολη και κάθε στάδιο στην Ελλάδα.
Βέβαια η εφημερίδα δεν τα γράφει αυτά απλά παρουσιάζει ένα πολύ ωραίο και υγιές κόκκινο εργοστασιο…χαχαχαχα
Γι αυτό λέω και εγώ πόσο δύσκολο είναι να είσαι Παναθηναϊκός σε αυτή τη χώρα της πουστιας.
Δεν πειράζει όμως, αφού δεν έχουμε διοίκηση να κάνει κάτι σε όλα αυτά είμαστε εμείς εδώ ενωμένοι δυνατοί και σας περιμένουμε στην γωνία, γαυροπροβατα η προπαγάνδα σας δεν θα περάσει.
ΤΣΟ & ΛΟ παντού μέχρι να βάλετε μυαλό

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου