PANATHINAIKOS: PLEASURE,PRIDE & OXYGEN

O Φρέντο Καπουτσίνο, ο Φρέντο Εσπρέσσο

και guests αρθρογραφούν, αναλύουν, σχολιάζουν
για τον Παναθηναϊκό μας (και όχι μόνο)



LIKES

Powered by Balleto.gr

10 Ιανουαρίου 2011

ΠΕΡΙ ΚΙΝΗΤΡΟΥ>>>ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ....by Freddo Cappuccino

24-5-2010
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΣΤΟ BLOG TOY ΣΤΟ SPORT24 ΩΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ:
http://spanoulis.yooblog.gr/2010/05/24/173/




Καλημέρα σε όλους. Οι τελικοί για την ανάδειξη του πρωταθλητή αρχίζουν την Τετάρτη (26/5) στην έδρα μας, το ΟΑΚΑ, και όλοι στον Παναθηναϊκό ανυπομονούμε για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό.
Ισως για αυτό τον λόγο, το μυαλό μας να μην ήταν τόσο συγκεντρωμένο στον τρίτο ημιτελικό με τον Πανελλήνιο, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ώρες. Παρά το γεγονός ότι είχαμε κάποια άσχημα διαστήματα, ο Παναθηναϊκός έκανε το χρέος του και πιστεύω ότι όλα τα παιδιά βοήθησαν, ώστε η ομάδα να σημειώσει το 3-0 στη σειρά με τον Πανελλήνιο και να προκριθεί στους τελικούς της Α1.
Τόσο καιρό αυτό περιμέναμε, τους τελικούς! Για να κυνηγήσουμε τον τελευταίο τίτλο που μας έχει απομείνει και να τελειώσουμε τη χρονιά ωραία! Ο Παναθηναϊκός δεν έχει συνηθίσει να μην παίρνει ούτε έναν τίτλο και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε το όγδοο σερί πρωτάθλημα.


Στην ομάδα υπάρχει μεγάλη σιγουριά, υπάρχει δίψα. Είμαστε έμπειρη ομάδα και όλοι ξέρουν τι να κάνουν, ώστε να εμφανιστούν συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι για την κατάκτηση του τίτλου, που τόσο πολύ θέλουμε. Ο καθένας από εμάς θα προσπαθήσει να προσφέρει το καλύτερο που μπορεί και όλοι μαζί θα πολεμήσουμε για τον τελευταίο στόχο της χρονιάς.


Οσο για το δικό μου κίνητρο;
Οι τίτλοι που έχω κατακτήσει με τον Παναθηναϊκό δεν είναι ποτέ αρκετοί. Οσοι με γνωρίζουν, μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι ως αθλητής είμαι αχόρταγος. Θέλω να κερδίζω τίτλους σε κάθε διοργάνωση, όπου συμμετέχω, είτε με τον Παναθηναϊκό είτε με την εθνική ομάδα.
Θέλω μόνο να κερδίζω και με αυτή τη λογική μπαίνω στη σειρά με τον Ολυμπιακό, όπως ασφαλώς και όλοι οι συμπαίκτες μου.

Και αυτό το βλέπω καθημερινά. Στις προπονήσεις, στα βάρη, στους αγώνες, παντού. Η δίψα μας είναι τεράστια και πρέπει αυτό να το βγάλουμε στο γήπεδο από το πρώτο παιχνίδι. Ξέρουμε ποια ομάδα είναι απέναντί μας, ότι μας κέρδισε στον πρώτο τελικό της χρονιάς, στο Κύπελλο Ελλάδος, οπότε πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το πρωτάθλημα.
Στους τελικούς μετράει το πόσο ομάδα είσαι, μετράει η εμπειρία, μετράει η τακτική, οι προσωπικότητες. Και αυτά τα γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά, γιατί έχουμε ξαναπεράσει από αυτόν τον δρόμο και ξέρουμε πώς είναι και τι να περιμένουμε σε μια σειρά τελικών με τον Ολυμπιακό.
Σίγουρα, σε σχέση με πέρυσι, έχουμε μπροστά μας μια διαφορετική κατάσταση, αφού πέρυσι έπρεπε να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα του Ολυμπιακού, ενώ τώρα πρέπει να προασπίσουμε το πλεονέκτημα της έδρας για να αναδειχθούμε πρωταθλητές. Είναι καταστάσεις, που έχουμε διαχειριστεί αρκετές φορές με επιτυχία και αυτός είναι και τώρα ο στόχος μας.
Για αυτό ο κόσμος πρέπει να γεμίσει το ΟΑΚΑ την Τετάρτη, αλλά και σε όλους τους αγώνες που θα δώσουμε στην έδρα μας. Ολοι στην ομάδα γνωρίζουν ότι η παρουσία των οπαδών μας είναι πολύ σημαντική. Για αυτό ακριβώς και η συμπεριφορά τους θα πρέπει να είναι σωστή και να μην παρεκτραπούν ούτε για μια στιγμή. Να μας βοηθήσουν με το χειροκρότημα και τις φωνές τους από την αρχή ως το τέλος. Και εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το χρέος μας για να τους κάνουμε υπερήφανους.
Αυτά για την ώρα. Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε την ευκαιρία να τα ξαναπούμε  μέσω του Sport 24.gr. Το ραντεβού μας είναι εδώ για να τα λέμε και στους τελικούς της Α1.
Να είστε όλοι καλά,
Βασίλης…


ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ
ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΣΟΥ
(ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ) ΤΑ ΛΕΦΤΑ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου