PANATHINAIKOS: PLEASURE,PRIDE & OXYGEN

O Φρέντο Καπουτσίνο, ο Φρέντο Εσπρέσσο

και guests αρθρογραφούν, αναλύουν, σχολιάζουν
για τον Παναθηναϊκό μας (και όχι μόνο)



LIKES

Powered by Balleto.gr

14 Ιανουαρίου 2011

Green Illuminati...by Freddo Espresso


Καλησπέρα αδέλφια
Πραγματικά αν κάποιος μπορούσε να με κοιμίσει τον περασμένο Μάιο μετά την κατάκτηση του κυπέλου, και με ξυπνούσε σήμερα, θα πίστευα πως όλα αυτά που γίνονται στον ποδοσφαιρικό παναθηναϊκό είναι ένα ακόμη φανταστικό σενάριο γραμμένο από τα καλλιτεχνικά χέρια του DAN BROWN.
DAN BROWN(είναι Αμερικανός συγγραφέας μυθιστοριογραφίας θρίλλερ, πιο γνωστός για το μυθιστόρημα του, ο Κώδικας Νταβίντσι το οποίο εκδόθηκε το 2003)
Μιλάμε δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου τόσες πολλές θεωρίες συνωμοσίας ούτε στα καλύτερα θρίλερ του αμερικανικού Χόλυγουντ. Ο ένας δίνει ο άλλος δεν παίρνει, ο ένας χαρίζει ο άλλος δεν δέχεται και μετά όλα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. Για κάποιο περίεργο λόγο η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ εντελώς ξαφνικά από μαγαζί γωνία έγινε μια τρομερά καυτή πατάτα που όλοι λιγουρεύονται αλλά κανείς δεν την πλησιάζει!!! Το 2008 και μετά το ιστορικό συλλαλητήριο στη λεωφόρο εισχώρησαν στην ΠΑΕ τεράστια χρηματικά ποσά, αλλά το κυριότερο ήταν ότι μπήκαν στο μετοχικό σχήμα άνθρωποι οικονομικά μεγαθήρια. Ο Ανδρέας Βγενοπουλος τότε είχε πει την αείμνηστη φράση «όλοι μαζί είμαστε ισχυρότεροι από τον Αμπραμοβιτς». Δυστυχώς για εμάς, αυτή είναι η αλήθεια, και λέω δυστυχώς γιατί αυτήν την αλήθεια ποτέ δεν μπορέσαμε εμείς οι φίλαθλοι να την δούμε. Δυστυχώς για εμάς όλοι αυτοί οι κύριοι βρήκαν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι να ασχολούνται όταν τελειώνουν τα συμβούλια τους στις μεγάλες επιχειρήσεις τους. Γιατί πραγματικά δεν νομίζω  ότι κανείς πιστεύει πως δεν έχουν λεφτά να ασχοληθούν με την ΠΑΕ που στο κάτω κάτω  αποτελεί γι αυτούς το καλύτερο μέσο διαφήμισης προς την πλατιά μάζα της Ελλάδος.
Μέσα σε 7 μήνες λοιπόν έχουν δημιουργηθεί τόσα πολλά μέτωπα μέσα στον ΠΑΟ, με αποτέλεσμα κανείς να μην βγαίνει μπροστά και η ομάδα μας να είναι ένα ακυβέρνητο καράβι. Αλλά επιτέλους ας βγει και κάποιος να μας λύσει και ορισμένες απορίες….
·         Κύριε Γιάννη Βαρδινογιαννη(ΤΖΙΓΚΕΡ), αφού τόσο πολύ έχεις σιχαθεί τον Παναθηναϊκό και λες πως πια δεν θες να μετέχεις ,γιατί δεν δίνεις όλες τις μετοχές σου? Γιατί θες να κρατήσεις το 30%?
·         Κύριε Ανδρέα Βγενοπουλε αφού πρόσφατα δηλώσατε πως δεν θέλετε να ακουστεί ξανά το όνομα στον Παναθηναϊκό, γιατί συνεχίζετε να κρατάτε τις μετοχές σας? Άλλωστε με την δικια σας αποτίμηση της ΠΑΕ(20-30 εκ) το 10% που κατέχετε κοστίζει γύρω στα 2-3 εκ. Χαρίστε τα αφού είστε τόσο LARGE τύπος.
·         Κύριε Ανδρέα Βγενοπουλε αφού ο ίδιος είπατε πως αποχωρείτε από τον Παναθηναϊκό για ποιο λόγο σχεδιάζετε να ορίσετε 2 εκπροσώπους στο προσεχές ΔΣ? Και μάλιστα είναι μήπως κίνηση τακτικής ότι εκτός από τον κύριο Μάνο θα βάλετε και στο ΔΣ την Μαίρη Λομβάρδου Ζούλα, πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης και πρόεδρο του συλλόγου παλαιμάχων αθλητών του Παναθηναϊκού, στο ΔΣ  του οποίου μετέχει και ο Ανδρέας Βγενόπουλος.
·         Κύριε Γιαννακόπουλε επιτέλους θα μας πείτε τι ρόλο βαράτε στην ΠΑΕ? Αφού δεν θέλετε να αναλάβετε γιατί κάνατε πολιτική μέσα από την εφημερίδα του υιού σας? Και επιτέλους κάποιος να μας πει τι ρόλο βαραει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος? Του υποσχέθηκε κανείς τίποτα στο Πεντελικών πριν 2 χρόνια?
·         Κύριοι Ζολώτα, Ξυλά, Πολέμη, Νίκα, γιατί δεν βγαίνει κανείς σας μπροστά να σας ακούσουμε? Πάρτε θέση αν δεν θέλετε να βάλετε λεφτά( δεν θέλατε στην τελευταία αύξηση ΜΚ που συνολικά το μερίδιο που σας αναλογούσε ήταν 800 χιλιάρικα), και πείτε μας τι συμβαίνει?
·         Μήπως τελικά όλοι οι μέτοχοι θέλατε να ξεφορτωθείτε τον Βγενοπουλο? Γιατί βλέπω πως γεννιέται νέα συμμαχία ΤΖΙΓΚΕΡ Πατέρα….
·         Ρε Νικόλα Πατέρα έτσι έκανες στα καράβια σου? Άφηνες τα παπόρια σου ακυβέρνητα στην πρώτη φουρτούνα?
Συγγνώμη αλλά αυτή η λίστα δεν έχει τελειωμο….Στο βιβλίο Illuminati λιγότερους γρίφους είχε για να μπορέσεις να καταλάβεις τι στο διάολο γίνεται. Υπάρχουν δεκάδες ερωτηματικά και πιστεύω πως όλα αυτά είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι τακτικής για το ποιος θα αποκτήσει το καλύτερο και μεγαλύτερο κλαμπ ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.
ΔΩΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ GREEN ILLUMINATTI…….ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΠΙΑ
ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ. ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ, ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΚΡΗ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟ. ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΥΓ1 Αν το πρόβλημα σας είναι αυτός που θα βγει μπροστά και θα σας ενώσει, και αν τελικά ο κύριος Πολέμης δεν βγει μπροστά, πάρτε εμένα και το CAPPUCCINO. Λεφτά μπορεί να μην έχουμε αλλά ένα σωστό καφεδάκι θα το πιειτε….και που και που θα το λουστείτε κιόλας….

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου