PANATHINAIKOS: PLEASURE,PRIDE & OXYGEN

O Φρέντο Καπουτσίνο, ο Φρέντο Εσπρέσσο

και guests αρθρογραφούν, αναλύουν, σχολιάζουν
για τον Παναθηναϊκό μας (και όχι μόνο)



LIKES

Powered by Balleto.gr

28 Δεκεμβρίου 2010

Βλέπουν κινήσεις Ολυμπιακού στο παρασκήνιο της ΟΥΕΦΑ

ΠΑΡΑΓΚΑ 2010-2011


Την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκε από την ΟΥΕΦΑ ότι μόνο ένας διαιτητής από τους διεθνείς μας, ο Κουκουλάκης ανέβηκε κατηγορία, από την τρίτη, στην δεύτερη. Όλοι οι άλλοι έμειναν στάσιμοι, αλλά πρέπει να πούμε ότι οι Σπάθας, Τριτσώνης, Σιδηρόπουλος είναι νέοι διεθνείς, νέοι σε ηλικία, οπότε έχουν μπροστά τους καιρό για να ανέβουν.

Αυτοί που δεν ανέβηκαν και προκάλεσε έκπληξη, ήταν οι Κάκος, Καλόπουλος. Ο Κάκος δεν κατάφερε να ανέβει κατηγορία, από την δεύτερη στην πρώτη και ο Καλόπουλος από την τέταρτη που ήταν στην τρίτη, στην θέση του Κουκουλάκη. Στην διαιτητική πιάτσα λέγεται ότι πίσω από την απόφαση της ΟΥΕΦΑ να αφήσει στάσιμους τους δύο διαιτητές, κρύβονται παρασκηνιακές ενέργειες του Ολυμπιακού, ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν διαβάλει τους δύο Έλληνες διαιτητές.

Το αν όλα αυτά είναι πραγματικότητα ή δράκοι που ορισμένοι κυκλοφορούν, είναι άλλη κουβέντα. Ωστόσο, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να καταγράψουμε αυτό που λέγεται, διότι αυτό που λέγεται δημιουργεί κλίμα.

Λέγεται, λοιπόν, ακόμα ότι το σχέδιο έχει ως εξής. Οι Κάκος, Καλόπουλος είναι 40 ετών. Αφού δεν ανέβηκαν κατηγορία, η ΟΥΕΦΑ σταδιακά δεν θα τους χρησιμοποιεί καθόλου, ήδη ο Καλόπουλος σπάνια χρησιμοποιείται, οπότε με αυτό τον τρόπο, θα μπορέσει η ΕΠΟ να τους αντικαταστήσει, κάνοντας κάποιους νεότερους διαιτητές διεθνείς. Και αφού αμφότεροι δεν θα είναι διεθνείς, σε ένα χρόνο ας πούμε, θα μπορέσει αργότερα η ΚΕΔ να τους βγάλει από τους πίνακες, ενώ κανονικά μέχρι τα 45 τους χρόνια μπορούν να σφυρίζουν. Και ως γνωστό ο Ολυμπιακός δεν θέλει ούτε τον Καλόπουλο (άδικη αποβολή του Μέλμπεργκ στην Τρίπολη τελευταίο επεισόδιο στις κακές σχέσεις με τον ρέφερι από το Κιλκίς), ούτε φυσικά τον Κάκο (θυμηθείτε τι έγινε μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό).

ΠΗΓΗ: MPALLA.GR

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου