PANATHINAIKOS: PLEASURE,PRIDE & OXYGEN

O Φρέντο Καπουτσίνο, ο Φρέντο Εσπρέσσο

και guests αρθρογραφούν, αναλύουν, σχολιάζουν
για τον Παναθηναϊκό μας (και όχι μόνο)



LIKES

Powered by Balleto.gr

16 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!! ..από τον φίλο Γιάννη Δ.

Ο φίλος αναγνώστης Γιάννης Δ. μας έστειλε τη  σημερινή ανακοίνωση του Φαντάσματος του παρελθόντος και μεγάλου εξυγιαντή και ευεργέτη του εθνικού μας ποδοσφαίρου, η οποία με μικρές αλλαγούλες θα ήταν κάπως έτσι:



"Από την αρχή του φετινού πρωταθλήματος παρακολουθούμε όλοι οι Έλληνες πολίτες και κυρίως οι Έλληνες φίλαθλοι τη συμπεριφορά του κ. μαριδακη εντός (μασερ) και εκτός γηπέδων.

Την συμπεριφορά αυτή, εκτός της ποδοσφαιρικής ικανότητας, χαρακτηρίζει η αλαζονεία, η έπαρση, η προκλητικότητα και η έλλειψη σεβασμού προς το σύνολο των Ελλήνων πολιτών και θεσμών της χώρας, με εξαίρεση ίσως ένα φανατικό κομμάτι οπαδών της ομάδας του.

Παρακολουθούμε εδώ και αρκετούς μήνες συνεχόμενες διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές, αντιπαραθέσεις με αντίπαλους παίκτες, συνεχόμενες παρατηρήσεις σε ''συμπαίκτες'', απαράδεκτες δηλώσεις που θίγουν εκατομμύρια φιλάθλους προκαλώντας το δημόσιο αίσθημα και δημόσια αμφισβήτηση αποτελεσμάτων, διαιτησιών ακόμα και του πρωταθλήματος συνολικά. Επίσης, παρακολουθούμε μία σπουδή του κ. Μαριδακη προκειμένου να προκαλέσει τη μεγαλύτερη δυνατή ζημία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στο εξωτερικό.

Σημειώνω δε, ότι μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβριο, δεν είχαμε ακούσει καμία κρίση του κ. μαριδακη για όλα αυτά που ξαφνικά θυμάται και υποστηριζει τώρα για το μακαμπι-ολυμπιακος.

Αυτό που όμως προσωπικά επιθυμώ να καυτηριάσω, εκτός των παραπάνω, είναι οι συνεχόμενες, καθημερινές πλέον και απαράδεκτες επιθέσεις του προς τον ΠΑΙΧΤΗ της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,Τζιμπριλ ΣΙΣΕ .

Θα έπρεπε ο κ. μαριδακης να γνωρίζει ότι μπορεί να είμαστε ένας λαός και μία χώρα με πολλά προβλήματα, όμως στη χώρα αυτή υπάρχουν θεσμοι και ένας από αυτούς τους θεσμους είναι η ισονομια μεταξυ ολων των ιστορικών συλλόγων.

Ας παίξει λοιπόν ο κ. μαριδακης με τα λεφτα του μπαμπακα του,απο τα οποία άλλωστε ζεί, ας προσέξει τη δική του συνολική συμπεριφορά και εικόνα και ας αφήσει τις υποδείξεις προς τους πάντες, τις συμβουλές ή πολύ περισσότερο τις δηλώσεις τύπου o ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ας φυγει με την φουστα του!!

Οι παιχτες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ διαχρονικά και με ελάχιστες εξαιρέσεις είναι αυτοί που μαζί με άλλους παιχτες προσπάθησαν επί δεκαετίες και προσπαθούν ακόμα να βοηθήσουν τον αθλητισμό και το ελληνικό ποδόσφαιρο, ώστε να μην μπορεί ο κ. μαριδακης και άλλοι παραγοντες λαμογια , να υπαρχουν στην Ελλάδα και να τα παιρνουν αδρά απο το στοιχημα.

Θα πρότεινα λοιπόν να κάνει ο καθένας τη δουλειά για την οποία αμείβεται και να αφήσουν αυτούς που επενδύουν να βελτιώσουν ή να λύσουν τα υπαρκτά προβλήματα του ποδοσφαίρου μας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου